Νέα Μόρια στην Καρδίτσα;
12 November 2019
Άρνηση δικαιώματος στην άγρια φύση
12 November 2019

“Δεν θα συμμετέχω σε σύσκεψη για την διαχείριση του προσφυγικού” Ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Την απόφασή του να μη συμμετάσχει σε σύσκεψη του Υπουργείου Εσωτερικών για την διαχείριση του προσφυγικού, ανακοίνωσε από την Λέσχη 97,6 ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ο περιφερειάρχης τόνισε ότι δεν πρόκειται να παραστεί αν δεν υπάρξει ένα συγκεκριμένο βιώσιμο σχέδιο, με το οποίο θα δίνονται πόροι και στην Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

« Δεν θα ξανακαθίσω στο ίδιο τραπέζι με τον Υπουργό Εσωτερικών να συζητήσουμε αν δεν υπάρχει βιώσιμο σχέδιο, δεν θα πάω για να είμαι γλάστρα. Έχω πάει ήδη σε δυο συζητήσεις αλλά δεν έχει προταθεί ως τώρα κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο. Συμφωνούμε ότι πρέπει να αποσυμφορηθούν τα νησιά, αλλά πρέπει να μας εξηγήσουν πώς. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήρθε τώρα να κυβερνήσει και κυβερνάει σωστά, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα. Από την Ευρώπη πρέπει να διεκδικούμε συνεχώς, πρέπει να ξέρεις να κάνεις και το αναγκαίο lobbying. Δεν πρέπει να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος, να επιβαρύνονται οι ασφαλιστικές του εισφορές για να πληρώνονται οι διαδικασίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για ανθρώπους που δεν δούλεψαν ποτέ στη χώρα. Πρέπει να πάρουμε χρήματα από την Ευρώπη γι αυτό, είναι πολύ λογικό και ανθρώπινο να ζητάμε να υπάρχει συνέργια.»

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: