«Παγώνουν» δόσεις και οφειλές – Ποιοι εργαζόμενοι θα πάρουν έκτακτο επίδομα
16 March 2020
Κορωνοϊός: Στο Πανεπιστημιακό μεταφέρθηκε ο Χρήστος Κέλλας
16 March 2020

Δημαρχείο Καρδίτσας: Απολύμανση και έκκληση περιορισμού των επισκέψεων

Ξεκίνησε από το πρωί του Σαββάτου η απολύμανση στο Δημαρχείο. Η διαδικασία ξεκίνησε με την παρουσία του Δημάρχου κ. Βασίλη Τσιάκου ο οποίος δήλωσε: “Με την υπευθυνότητα που επιβάλλεται να δείξουμε όλοι μας, θα αντιμετωπίσουμε με επιτυχία την υγειονομική κρίση. Προφανώς τα μέτρα που λαμβάνονται αναστατώνουν την ζωή όλων μας αλλά η υγεία είναι πάνω από όλα!”
Η διαδικασία των απολυμάνσεων θα συνεχιστεί κανονικά με βάση το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί σε όλους τους χώρους ευθύνης του Δήμου.

Έκκληση περιορισμού των επισκέψεων και στο Δημαρχείο
Ο Δήμος Καρδίτσας κάνει γνωστό ότι τη Δευτέρα 16 Μαρτίου το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ Δήμου) θα παραμείνει κλειστό για το κοινό λόγω εκτέλεσης εργασιών για την προστασία πολιτών και εργαζομένων από τον κορωνοϊό.
Λήψη μέτρων και για το Δημαρχείο
Εξάλλου ο Δήμος Καρδίτσας απευθύνει έκκληση προς το κοινό να αποφεύγει την προσέλευση στο Δημαρχείο και τις άλλες δημοτικές υπηρεσίες, πλην των περιπτώσεων που δεν μπορούν να αναβληθούν και κρίνονται απολύτως επείγουσες. Υπενθυμίζουμε ότι το ωράριο εξυπηρέτησης των δημοτών έχει ήδη τροποποιηθεί και είναι περιορισμένο, με βάση τις γενικότερες οδηγίες και συστάσεις των υγειονομικών αρχών.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: