Δρομολογείται το έργο δικτύου κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων στο Δήμο Καρδίτσας
8 June 2022
Θεσσαλονίκη: Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 32χρονου που άνοιξε πυρ
8 June 2022

Δημοτικό Στάδιο Σοφάδων: Έτοιμο το ταρτάν αλλά λείπει υπάλληλος και …φως λόγω κλοπής καλωδίου!

Έτοιμο να παραδοθεί σε χρήση στους κατοίκους των Σοφάδων είναι το Δημοτικό Στάδιο έπειτα από την κατασκευή του  νέου συνθετικού τάπητα που ολοκληρώθηκε, ενώ έγινε και η διοικητική παραλαβή του έργου προϋπολογισμού 580.000€ που χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” την προηγούμενη εβδομάδα από την Τεχνική Υπηρεσία.

Ο Δήμος Σοφάδων αντιμετωπίζει όμως δύο αρκετά σοβαρά προβλήματα για να το ανοίξει στο κοινό, σύμφωνα με την ενημέρωση του Δημάρχου κ. Αθ. Σκάρλου προς το Δημοτικό Συμβούλιο σε απάντηση σχετικής ερώτησης του Δημοτικού Συμβούλου κ. Κλιάρη:

Το πρώτο αφορά την έλλειψη προσωπικού, καθώς ο Δήμος Σοφάδων απασχολεί αυτή τη στιγμή στο Δημοτικό Στάδιο δύο εργαζόμενους από το επιδοτούμενο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για άτομα 55-67 ετών για την πρωινή βάρδια και έπειτα και από τη συνταξιοδότηση του τελευταίου εργαζόμενου στην συγκεκριμένη αθλητική δομή αδυνατεί να καλύψει  την απογευματινή του λειτουργία που ενδιαφέρει κυρίως τους πολίτες που το χρησιμοποιούν για περπάτημα ή τρέξιμο. Το πρόβλημα αναμένεται να λυθεί προσωρινά με την πρόσληψη των εργαζόμενων από το Κοινωφελές Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 8 μήνες, όπου περιλαμβάνεται και ένας γυμναστής.

Το δεύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη νυχτερινού φωτισμού στο Δημοτικό Στάδιο, το οποίο διαθέτει ηλεκτροφωτισμό, αλλά για μία ακόμα φορά οι εγκαταστάσεις έγιναν στόχος επιτήδειων που αφαίρεσαν το χοντρό καλώδιο ηλεκτροδότησης με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν οι πυλώνες, ενώ το πρόβλημα αφορά και το Κλειστό Γυμναστήριο με το κόστος αποκατάστασης να είναι μεγάλο και να έχει εκτιναχθεί περαιτέρω το τελευταίο διάστημα λόγω των μεγάλων αυξήσεων στις τιμές των υλικών ίσως και στο ύψος των 30.000 €.

Σε κάθε περίπτωση το Στάδιο θα δοθεί σύντομα σε χρήση στους πολίτες χωρίς να  είναι απαραίτητο να προηγηθούν τα επίσημα εγκαίνιά του.

Κωστής Κριτσιάνης

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CE%BF%CF%86%CE%AC%CE%B4%CF%89%CE%BD-%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AC%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%E2%80%A6%CF%86%CF%89%CF%82-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89-%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%B4%CE%AF%CE%BF%CF%85

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: