ΟΣΕ: Σύνδεση των ΒΙΠΕ με λιμάνι και Νέα Αγχίαλο
5 July 2021
Λάρισα: Της έκλεψαν 34.800 ευρώ από την τράπεζα
5 July 2021

Δημόσια διαβούλευση για το νέο πλαίσιο προσχολικής αγωγής παιδιών 0-4 ετών

Ξεκινά σήμερα στην πλατφόρμα paidi.gov.gr δημόσια ανοικτή διαβούλευση για το νέο πλαίσιο προσχολικής αγωγής παιδιών 0-4 ετών.
Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται πολίτες, φορείς, ερευνητικά ή εκπαιδευτικά ιδρύματα, ΜΚΟ και οποιοσδήποτε άλλος οργανισμός ή νομικό πρόσωπο να συμμετέχει στη διαβούλευση του νέου πλαισίου και να καταθέσει σχόλια έως τέλος Ιουλίου.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, το κείμενο-πρόταση συνέγραψαν οι επιστήμονες της ομάδας εργασίας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με την υποστήριξη της ερευνητικής ομάδας της Διανέοσις.
Στόχος είναι η θέσπιση ενός ενιαίου, ολιστικού, καθημερινού προγράμματος προσχολικής αγωγής των δημοτικών, δημόσιων και ιδιωτικών σταθμών, που θα προσφέρει στα βρέφη και στα νήπια την ευκαιρία μέσω διαφορετικών δραστηριοτήτων και ερεθισμάτων να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και στους γονείς τους να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία αυτή καθώς και η καθιέρωση του τακτικού ελέγχου όλων των βρεφών και νηπίων για την έγκαιρη ανίχνευση τυχόν αδυναμιών και δυσκολιών και την έγκαιρη παραπομπή τους σε ειδικούς.

Διαβάστε ΕΔΩ τη διαβούλευση

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: