Νεκρός 58χρονος στο Παλαιοχώρι Γαρδικίου
8 July 2021
Οι ακραίες θερμοκρασίες λόγω κλιματικής αλλαγής, σκοτώνουν 5 εκατ. ανθρώπους τον χρόνο
8 July 2021

Διαδικτυακή ημερίδα της ΚΕΔΕ για τη δημοτική περιουσία και το Εθνικό Κτηματολόγιο

Με επιστολή που απέστειλε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ προς τους δημάρχους της χώρας, τους προσκαλεί να συμμετάσχουν σε διαδικτυακή ημερίδα που διοργανώνει η ΚΕΔΕ, με την υποστήριξη του «Ελληνικού Κτηματολογίου» την Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 και ώρα 10:00, με θέμα: «Δημοτική περιουσία και Εθνικό Κτηματολόγιο».

Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συζήτηση, θα αφορούν στην υποχρέωση του Δήμου για την υποβολή δήλωσης ιδιοκτησίας και τα προβλήματα που δημιουργούνται από τη μη υποβολή της, στα στοιχεία που τηρούνται στο Κτηματολόγιο, στις προϋποθέσεις που μπορούν να κάνουν χρήση αυτών οι Δήμοι, στις δυνατότητες ελέγχου και διόρθωσης των κτηματολογικών στοιχείων, ανάμεσα σε άλλα.

Για την καλύτερη διοργάνωση της ημερίδας ο κ. Παπαστεργίου προτρέπει τους δημάρχους να αποστείλουν τυχόν ερωτήματα σχετικά ζητήματα που έχουν προκύψει στο δήμο τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: d.androulaki@ mindigital.gr έως την Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021, ώστε να υπάρχει δυνατότητα επεξεργασίας και απάντησης αυτών.

Το αναλυτικό πρόγραμμα, καθώς και κάθε πληροφορία που αφορά στην ημερίδα θα δημοσιευθεί άμεσα στην ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ, ενώ θα γίνεται παράλληλη ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η εγγραφή των δημάρχων για συμμετοχή στην ημερίδα γίνεται μέσω του συνδέσμου: https://www.eventbrite.com/e/162412288527

Τις εργασίες της ημερίδας, που θα μεταδίδονται σε live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ www.kede.gr, καλούνται να παρακολουθήσουν και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι και υπάλληλοι των δήμων.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: