Μουζάκι: Λειτουργούσε κανονικά το μαγαζί του και συνελήφθη!
4 February 2021
Τέσσερις προσφορές για το Λάρισα – Βόλος
4 February 2021

Διαδικτυακό Erasmus για υπαλλήλους δημοσίου, δήμων και περιφερειών – Προϋποθέσεις συμμετοχής και αιτήσεις

Διαδικτυακά θα πραγματοποιηθεί φέτος το βραχυπρόθεσμο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης – Erasmus for Public Administration για δημόσιους υπαλλήλους των κρατών – μελών, με σκοπό τη βελτίωση των γνώσεων τους και της κατανόησης των ευρωπαϊκών οργάνων και πολιτικών, όπως ενημερώνει σχετική εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών.

Το Πρόγραμμα το οποίο διοργανώνει και πραγματοποιεί η Ευρωπαϊκή Σχολή Διοίκησης – EAS (www.europa.eu/eas) φέτος θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης www.zoom.us, από 25 Φεβρουαρίου 2021 έως 8 Ιουνίου 2021, σε εβδομαδιαία βάση. Απευθύνεται σε νέους δημόσιους υπαλλήλους (Διοικητικούς, κατηγορίας Ανώτατης Εκπαίδευσης), συμπεριλαμβανομένων και των υπαλλήλων δήμων και περιφερειών, οι οποίοι έχουν προσληφθεί μέχρι και πέντε έτη πριν από την προθεσμία υποβολής υποψηφιότητας και έχουν αποδεδειγμένη εργασιακή απασχόληση/εμπειρία τουλάχιστον έξι μηνών σε τομέα που σχετίζεται με θέματα ευρωπαϊκής πολιτικής.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η γνώση σε άριστο επίπεδο δύο γλωσσών:
Αγγλικής και Γαλλικής ή Αγγλικής και Γερμανικής.

Επίσης, οι υποψήφιοι δεν θα πρέπει να έχουν εργασθεί ή να έχουν συμμετάσχει σε άλλο πρόγραμμα εκπαίδευσης σε όργανα ή φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η διαδικτυακή οργάνωση επιτρέπει τη συμμετοχή έως είκοσι (20) υποψηφίων από κάθε κράτος μέλος που πληρούν τις προϋποθέσεις. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης δημοσιεύεται μαζί με την παρούσα εγκύκλιο στην ηλεκτρονική σελίδα
του Υπουργείου Εσωτερικών www.ypes.gr στην ενότητα: Ανθρώπινο Δυναμικό Δημοσίου Τομέα / Προσωπικό / Εκπαίδευση

Με βάση τα παραπάνω οι Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού των Υπουργείων και των φορέων να διαβιβάσουν έως την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, το Βιογραφικό Σημείωμα των ενδιαφερομένων (European CV – το οποίο μπορεί να βρεθεί στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://europass.cedefop.europa.eu/editors/en/cv/compose) καθώς και το ατομικό
έντυπο με τα στοιχεία τους, τα οποία και επισυνάπτονται, σε ηλεκτρονική μορφή
(μορφή αρχείων .pdf ή .doc – όχι σκαναρισμένα ως εικόνες), στο e-mail:
p.karageorgi@ydmed.gov.gr και grammateia@ydmed.gov.gr προκειμένου να
προωθηθούν από την υπηρεσία του υπουργείου Εσωτερικών οι επιλεχθείσες υποψηφιότητες που πληρούν τις προϋποθέσεις που τίθενται από το πρόγραμμα.
Επισημαίνεται ότι η υπηρεσία προέλευσης του υποψηφίου είναι αποκλειστικά αρμόδια για τη διαβίβαση των αιτήσεων από την οποία θα τεκμαίρεται και η σύμφωνη γνώμη για τη συμμετοχή.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: