Ελληνική Λύση για μη κρατικά πανεπιστήμια: Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει νόμιμο το παράνομο
24 December 2023
Ιράκ: 25 νεκροί σε συγκρούσεις Τούρκων στρατιωτών με μέλη του PKK
24 December 2023

Διανομή τροφίμων στο Σπίτι Αγάπης Αγναντερού

Στο Αγναντερό μετέβη το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος προκειμένου να μοιράσει χαμόγελα και ευλογίες με την διανομή δεμάτων Αγάπης ενόψει των Χριστουγέννων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητο Δήμου, Υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς μας Μητροπόλεως επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Αγναντερού λιγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι με σκοπό να μοιράσουν δέματα αγάπης σε εμπερίστατους αδελφούς μας.

Στην διανομή μοιράστηκε κρέας, κοτόπουλα, λουκάνικα, τρόφιμα και παιχνίδια σε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες της Αρχιερατικής Περιφέρειας Αγναντερού και Φαναρίου που επλήγησαν από τις πλημμύρες.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Αιδεσιμ. Πρωτοπρεσβύτερο π. Βασίλειο Χαντζή, Αρχιερατικό Επίτροπο Αγναντερού και Υπεύθυνο του Σπιτιού Αγάπης Αγναντερού για την ανύστακτη μέριμνα που δείχνει για το ποίμνιό του, παράλληλα ευχήθηκε καταλλήλως και σε όλους τους παρευρισκόμενους Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα και ειρηνικό το Νέο έτος.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AE-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%BC%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9-%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CF%80%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%8D

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: