Ε.Ε. Ο Ιούνιος 2020 και ο Ιούνιος 2019 ήταν οι πιο ζεστοί που έχουν καταγραφεί ποτέ
8 July 2020
Κρίση Πανικού: 10 συμβουλές για να την διαχειριστείτε σωστά..
8 July 2020

Δικαιολογίες παντρεμένου στην εpωμένη!

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ελεύθερες κοπέλες, σύναψαν κάποια στιγμή στη ζωή τους ερωτική σχέση με παντρεμένο. Η κατάσταση ευνοείται εξαιτίας συνθηκών εργασίας, σπουδών, προσωπικών υποχρεώσεων, με αποτέλεσμα το άτομο που κάνει την απιστία να δικαιολογεί την απουσία του στο σπίτι.Advertisement

Ο παντρεμένος άντρας δεν έχει πρόθεση να αφήσει τη σύζυγο του, επομένως τη βολή του, για καμία ερωμένη. Ίσως την απατάει γιατί βαρέθηκε τη ρουτίνα του γάμου, ή εκλύεται από την ένταση που προσφέρει μια παράνομη σχέση. Ίσως δεν είναι μονογαμικός ή απλά είναι ναρκισσιστής και ψάχνει επιβεβαίωση.

Τα κίνητρα μιας γυναίκας ελεύθερης που δημιουργεί σχέση με έναν παντρεμένο, ποικίλουν. Της δίνει χώρο και χρόνο που ένας ελεύθερος θα απαιτούσε. Δεν την περιορίζει, μπορεί να αφιερωθεί στην καριέρα της, να βγει με τις φίλες της, να κάνει πράγματα για εκείνη.

Υπάρχουν βέβαια και εξεραίσεις, να νιώθει ανασφάλεια, να τον θαυμάζει, να είναι πράγματι ερωτευμένη. Εάν ανήκει στο εργασιακό περιβάλλον της πιθανόν να επιδιώκει προαγωγή και ευνοϊκή μεταχείριση.

Είναι φαινόμενο που παρατηρείται σε στελέχη πολυεθνικών εταιριών. Το εργασιακό ωράριο είναι απαιτητικό και καταλαμβάνει μεγάλο μέρος από τη ζωή του ατόμου.

Κυριαρχούν φιλόδοξα αισθήματα, με δίψα για διάκριση. Ικανά να υποκινήσουν οποιαδήποτε ενέργεια-πράξη, πόσο μάλλον ερωτικής φύσεως. Σπάνια το συναντάμε σε μικρομεσαίες συνοικιακές επιχειρήσεις.

Όσο και να θέλει την ερωμένη δεν πρόκειται να διαλύσει τη ζωή του για χάρη της, τουλάχιστον εύκολα. Όση πίεση και να του ασκεί διεκδικώντας τον, πάντα θα έχει τη δικαιολογία έτοιμη.

● Μακάρι να σε είχα γνωρίσει νωρίτερα, τώρα θα ήμασταν μαζί ευτυχισμένοι.

● Είσαι ότι καλύτερο μου συνέβη ποτέ, δεν το έχω ξανά πάθει με καμία, είναι η πρώτη φορά.

● Αν με αφήσεις τελείωσα, έκλεισα μετά από εσένα.
~ Ψέματα, όλα αυτά τα λέει για να σε παραμυθιάζει και να μην τον κουράζεις. Και το έχει ξανά κάνει, και αν τον αφήσεις σε μια εβδομάδα το πολύ, θα έχει βρεθεί η αντικαταστάτρια σου.

● Δεν την αντέχω τη γυναίκα μου, ούτε να τη βλέπω δε θέλω, για τα παιδιά μένω μαζί της.
~ Ψέμα, ο τύπος δε θέλει να χάσει τη βολή του, ψευδολογεί με πρόσχημα τα παιδιά. Όσο για το ότι ούτε να τη βλέπει δεν μπορεί, είναι μόνο για να σου ρίχνει στάχτη στα μάτια. Πίσω από την πλάτη σου, και τρυφερός είναι μαζί της, και μια χαρά ατμόσφαιρα επικρατεί μεταξύ τους.

● Από τότε που σε γνώρισα δεν μπορώ να κάνω σeξ μαζί της, σκέφτομαι εσένα και δε λειτουργώ. Βέβαια αυτή με πιέζει συνέχεια, αλλά δεν ενδίδω.
~ Ψέμα, μια χαρά ερωτική ζωή έχουν, καλύτερη και από ότι πριν σε γνωρίσει.
α) Έχει τονωθεί η αυτοπεποίθηση του, με αποτέλεσμα να έχει ανεβασμένη ερωτική διάθεση.
β) Δε θέλει να της δώσει αφορμή για υποψίες, σίγουρα αυτός την κυνηγάει για σεξ, και μάλιστα κάθε μέρα.

Όπως κατάλαβες, εσύ είσαι στο περιθώριο, όχι η γυναίκα του. Εκτός από τις λίγες φορές που του προσφέρεις χαλάρωση, δε δικαιούσαι γιορτές, αργίες, διακοπές, συναισθήματα. Ο τύπος έχει εσένα για τα λίγα, και τη γυναίκα του για τα πολλά.

Μην τρέφεις την αυταπάτη της μοναδικότητας, πως θα χωρίσει για εσένα και θα σου είναι πιστός. Το μόνο που κάνεις είναι να σπαταλάς το χρόνο σου, να συμμετέχεις συνειδητά στην κοροϊδία σε βάρος ενός ανθρώπου, δεδομένο πως κάποια στιγμή θα σε αδειάσει γυρίζοντας στη θαλπωρή της συζύγου.

Εάν ανήκει στον εργασιακό τομέα σου, και μέσα από τη σχέση σας επιθυμείς να εξελιχθείς, πρόσεχε! Μπορεί να επιφέρει συνέπειες, να διακυβευθεί η υπόληψη σου και να μείνεις άνεργη. Πρέπει να δώσεις ένα τέλος, να κρατήσεις μια τυπική-απόμακρη σχέση προς όφελος σου. Γέμισε το χρόνο σου με δραστηριότητες, εκδρομές, εξόδους, αθλητισμό, ταξίδια.

Να θυμάσαι πως πάνω από όλα έχεις αξιοπρέπεια, τη δυνατότητα να πετύχεις με την αξία σου ότι ονειρεύεσαι. Μην απελπίζεσαι, ο εαυτός σου είναι ο μοναδικός σύμμαχος σου.

Χριστίνα Βάιλα – https://psychologik-faros.blogspot.com/
Ψυχολόγος, healingeffect.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: