Μπορέλ: Πρέπει να εκτονώσουμε τις εντάσεις στο Κόσοβο- «Έχει τραβήξει πολύ»
1 June 2023
Τίτλοι τέλους για Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν
1 June 2023

Δόθηκε στην κυκλοφορία η νέα γέφυρα Μπαλάνου

Στην κυκλοφορία δόθηκε περίπου στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Ιουνίου η νέα γέφυρα Μπαλάνου, που συνδέει το Μουζάκι με τα χωριά της Ανατολικής Αργιθέας.

Στο σημείο σύμφωνα με το KarditsaLive.Net την ώρα της επίσημης εκκίνησης της κυκλοφορίας στη νέα γέφυρα, βρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος, καθώς το έργο παραλαμβάνεται από την περιφέρεια, όπως και ο δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης.

Η νέα γέφυρα βρίσκεται στην θέση της παλιάς που καταστράφηκε από τον “Ιανό”, είναι μεγαλύτερη καθώς έχει δύο λωρίδες κυκλοφορίας και στέλνει στο παρελθόν την διάβαση ιρλανδικού τύπου που δημιουργήθηκε παραπλεύρως για την κάλυψη των συγκοινωνιακών αναγκών. Η κατασκευή της ολοκληρώθηκε μέσω της εργολαβίας αποκαταστάσεων συνολικού προϋπολογισμού 143 εκατ. ευρώ που ανέλαβε η εταιρεία ΤΕΡΝΑ.

φωτογραφία αρχείου

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%B4%CF%8C%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B3%CE%AD%CF%86%CF%85%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: