Ρωσία: Κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων δύο ξένων εταιρειών ενέργειας
26 April 2023
Εκλογές 2023: Αποκαλυπτήρια σήμερα για το πρόγραμμα της Ν.Δ. – Οι βασικοί άξονες
26 April 2023

Εγκρίθηκαν μελέτες της πρότασης «Ανάδειξη Δικτύου Μονοπατιών, Ποδηλατοδρόμων και Χώρων Αναψυχής Δήμου Λίμνης Πλαστήρα»

Δύο μελέτες, καθώς και τα τεύχη δημοπράτησης ισάριθμων υποέργων που θα συμπεριληφθούν στο φάκελο της πρότασης με τίτλο «Ανάδειξη Δικτύου Μονοπατιών, Ποδηλατοδρόμων και Χώρων Αναψυχής Δήμου Λίμνης Πλαστήρα»,

την οποία θα πρέπει μέχρι 3/5/2023 να έχει υποβάλει ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα στη Πρόσκληση «Δημιουργία εθνικού δικτύου μονοπατιών και διαδρομών πεζοπορίας» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Συντήρηση Ορειβατικών Μονοπατιών του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Η πρώτη μελέτη με τίτλο: «Συντήρηση Ορειβατικών Μονοπατιών του Δήμου Λίμνης Πλαστηρα» συντάχθηκε από την Τεχνική υπηρεσία και είναι προϋπολογισμού 191.100 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%. Σκοπός της μελέτης είναι να μπορέσουν τα μονοπάτια που εντοπίζονται στην ευρύτερη περιοχή της περιφέρειας του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα να αποτελέσουν σημαντικό πόλο έλξης όχι μόνο για τους κατοίκους του Δήμου, αλλά και για τους επισκέπτες του. Για την ανάδειξη των εν λόγω διαδρομών ως πόλου έλξης, κρίνεται απαραίτητη τόσο η δημιουργία νέων υποδομών, όσο και η συντήρηση και βελτίωση των υφιστάμενων υποδομών που θα λειτουργούν προς αυτή την κατεύθυνση, παρέχοντας υπηρεσίες διευκόλυνσης πρόσβασης και παραμονής στο χώρο.

Δασική Αναψυχή στη θέση «Διάσελο» Τ.Κ. Μεσενικόλα

Η δεύτερη μελέτη που εγκρίθηκε έχει τίτλο «Δασική Αναψυχή στη θέση «Διάσελο» Τ.Κ. Μεσενικόλα του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα» συντάχθηκε επίσης από την Τεχνική υπηρεσία, και είναι προϋπολογισμού 115.300 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

Σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην πρόταση με τίτλο «Ανάδειξη Δικτύου Μονοπατιών, Ποδηλατοδρόμων και Χώρων Αναψυχής Δήμου Λίμνης Πλαστήρα» πλην των παραπάνω θα συμπεριληφθούν και τα υποέργα:

-«Διασύνδεση περιπατητικών διαδρομών οικισμών με ιστορικά Μοναστήρια Δ.Ε. Νεβρόπολης»

-«Διασύνδεση περιπατητικών διαδρομών οικισμών με ιστορικά Μοναστήρια Δ.Ε. Πλαστήρα»

-«Ανάδειξη δικτύου ποδηλατοδρόμων και χώρων αναψυχής του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα»

Κωστής Κριτσιάνης

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%AF%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%C2%AB%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BE%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%8D%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%8E%CE%BD%2C%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CF%8E%CF%81%CF%89%CE%BD

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: