Καρδίτσα: Με δωρεάν "τσιπάρισμα" γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων (+Φωτο +Βίντεο)
5 October 2022
Μειωμένος αριθμός σχολείων των Δήμων Καρδίτσας και Σοφάδων στο πρόγραμμα σχολικών γευμάτων
5 October 2022

Εκδήλωση της IVSA Thessaly στην Καρδίτσα για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων (+Φωτο)

Εκδήλωση ενημερωτικού χαρακτήρα για τα νοσήματα των κατοικίδιων ζώων και την άγρια πανίδα της περιοχής πλαισιωμένη με πολλά παιχνίδια για τα παιδιά διοργάνωσε την Τρίτη (4/10) από τις 12π.μ. έως τις 7μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας η IVSA Thessaly, μέλος της παγκόσμιας κοινότητας φοιτητών κτηνιατρικής IVSA (International Veterinary Student Association) σε συνεργασία με τον Δήμο Καρδίτσας με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων.

Όπως ανέφεραν στο KarditsaLive.Net οι φοιτητές που υποστήριξαν τη δράση της IVSA η ανταπόκριση των Καρδιστιωτών ήταν πολύ θετική και πολλοί ήταν αυτοί που ενημερώθηκαν για νόσους που απειλούν τα ζώα τους, την πρόληψη και την αντιμετώπισή τους. Παράλληλα οργανώθηκε και face panting και παιχνίδια για παιδιά, στα οποία δίνονταν και μικρά δωράκια όπως κονκάρδες και αυτοκόλλητα.

Επίσης, αντιπροσωπεία των φοιτητών μελών της IVSA Thessaly μαζί με τον καθηγητή τους Νικόλαο Σολωμάκο μετά από πρόσκληση του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας επισκέφθηκαν το σχολείο και μίλησαν στα παιδιά για τα ζώα και τις ανάγκες τους, τα αδέσποτα και την υιοθεσία, ενώ τους ενημέρωσαν και για το επάγγελμα του κτηνιάτρου. 

Κωστής Κριτσιάνης

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-ivsa-thessaly-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B6%CF%8E%CF%89%CE%BD-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: