Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ. Η κακοκαιρία θα πλήξει τη Θεσσαλία.
23 November 2019
Η κυκλική οικονομία
24 November 2019

Εκεί που επικοινωνούν τα μυαλά … γεννιέται η μαγεία …

Υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή μας, που ευτυχώς για μας δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε πολλά για να μας καταλάβουν και να συνεννοηθούμε μαζί τους. Είναι οι άνθρωποι, που τους μιλάμε λίγο μα καταλαβαίνουν πολλά. Έχουν μια ξεχωριστή θέση στη ζωή και στην καρδιά μας και τους κρατάμε πάντα σαν φυλαχτό.

Γράφει η Λιάνα Ζαφειράτου

Θα τους καταλάβεις από την πρώτη κουβέντα που θα κάνεις μαζί τους, όταν με ένα τρόπο μαγικό καταφέρνουν να συμπληρώσουν ή ακόμα και να απογειώσουν τη δική σου αρχική σκέψη. Θα “κλειδώσει” η σχέση όταν στην επόμενη σκέψη τους καταφέρεις απλά την συμπληρώσεις, να την ολοκληρώσεις και γιατί όχι να την απογειώσεις!

Η επικοινωνία με αυτούς τους ανθρώπους είναι τόσο εύκολη, τόσο αβίαστη και τόσο δική σας κωδικοποιημένη, που σε λίγο καιρό θα ακούν πολλοί μα θα καταλαβαίνεστε μόνο εσείς. Δεν είναι απαραίτητο να είναι μόνο σύντροφος της ζωής σου, που ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Μιλάω για την κολλητή ή τον κολλητό σου, την αδελφή ή τον αδελφό σου, τον συνάδελφο από το γραφείο και τον σύντροφο. Είναι οι άνθρωποι ευλογία στη ζωή μας, που θα μας δουν να μπαίνουμε σε ένα χώρο και με μια ματιά έχουν καταλάβει τι έχουμε, με ποιον έχουμε νευριάσει και στην καλύτερη εκδοχή της σιωπηλής κουβεντούλα σας έχετε κλείσει και ραντεβού για μετά για να το λύσετε.

Προσωπικά πάντα νιώθω μια σπίθα στον εγκέφαλό μου, κάθε φορά που μιλάω με τους δικούς μου ανθρώπους αυτής της κατηγορίας. Είναι αυτό το μαγικό κουμπί, που ανοίγει για να επικοινωνήσω μαζί τους. Το μυαλό μας δουλεύει υπερωρίες, δεν κοιμάται ποτέ, οπότε αυτό το κουμπί που ανοίγει είναι ο δικός του τρόπος να μας πει ότι τώρα είναι η δική του ώρα, του παιδιού, της ξεκούρασης και της χαλάρωσης. Είναι η ώρα που δεν χρειάζεται να αναλύσει πολύ τις πληροφορίες που δέχεται, γιατί ξέρει ότι δεν κρύβεται κάτι πίσω από αυτές, απλά τις καταχωρεί ανάλογα.

Το μαγικό κουμπί εδώ ονομάζεται ενδοεπικοινωνία και λειτουργεί μόνο με συμβατές συσκευές, αλλιώς κρασάρει! Παρακαλείσθε όπως απομακρύνεται ηλιθίους και λοιπές ανάρμοστες συσκευές από αυτό. Αν όχι, σας υπόσχεται να το πληρώσετε με πολλά νεύρα και κόπο στο ταξίδι της ζωή σας και όχι μόνο. Ανοίξτε τα αυτιά και τα μάτια σας και βάλτε τέτοιους ανθρώπους στη ζωή σας. Πραγματικά θα την δείτε να αλλάζει με ένα μαγικό τρόπο…

loveletters.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: