Μελέτη αποκατάστασης του τοξωτού γεφυριού Τσαγκαράδας
13 April 2021
Έργα αγροτικής οδοποιίας στην περιοχή της Γιάννουλης
14 April 2021

“Εκλεισε” η ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου

“Έκλεισε” με 8 ασθενείς που βρίσκονται στη διασωλήνωση η ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου. Στους θαλάμους αρνητικής πίεσης νοσηλεύονται τέσσερις ασθενείς ηλικίας 27, 53, 65 και 70 ετών. Στην Α’ κλινική covid νοσηλεύονται 23 ασθενείς και στη Β’ 25 ασθενείς.
Το Νοσοκομείο του Βόλου θυμίζει «πεδίο μάχης», καθώς η πανδημία «καλπάζει». Το σύστημα υγείας πιέζεται, καθώς αυξάνονται καθημερινά οι εισαγωγές, ενώ το πρόγραμμα εμβολιασμού συνεχίζεται με αργούς ρυθμούς. Η προσέλευση ασθενών με συμπτώματα κορωνοϊού στα Επείγοντα του Νοσοκομείου αυτό το διάστημα, έχει αυξηθεί κατακόρυφα.
Την αδιάκοπη ροή των ασθενών παρακολουθούν στενά οι γιατροί εκτιμώντας ότι μέχρι το τέλος του μήνα δεν θα υπάρξει αποκλιμάκωση. Τα χαρακτηριστικά του τρίτου κύματος τρομάζουν τους υγειονομικούς και αυτό γιατί το σύστημα υγείας δεν έχει εφεδρείες.
Από τον ΕΟΔΥ ανακοινώθηκαν χθες 15 νέα κρούσματα κορωνοϊού. Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες έχουν καταγραφεί έξι κρούσματα που αφορούν υπαλλήλους στο Τμήμα Συντήρησης του Δήμου Βόλου.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: