Πάρτι τίτλου έστησε στο «Έτιχαντ» η Σίτι
27 April 2023
Λογοθεραπευτική παρέμβαση για παιδιά με αυτισμό, μέσα στο νερό
27 April 2023

Εκλογές 2023: «Οργώνουν» τη χώρα οι πολιτικοί αρχηγοί

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζουν τις περιοδείες τους οι πολιτικοί αρχηγοί με στόχο την συσπείρωση των ψηφοφόρων και την προσέλκυση των αναποφάσιστων, στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται τις περιφερειακές ενότητες Καβάλας και Ξάνθης. Ειδικότερα, το πρωί ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Ελευθερούπολη, την Καβάλα και τη Χρυσούπολη. Στη συνέχεια,  ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το βιομηχανικό συγκρότημα του Ομίλου Sunlight και τα Θερμοκήπια Θράκης. Στις 19:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης – Στέγη Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης «Κωνσταντίνος Μπένης».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα παραχωρήσει σήμερα το πρωί συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό του ANT1.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα συζητήσει στις 13:00 με τη δημοσιογράφο Μαρία Σαράφογλου στο πλαίσιο του Φόρουμ των Δελφών.

Ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει στις 20:00 σε συγκέντρωση στην πλατεία Σαπφούς, στη Μυτιλήνη.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος μεταβαίνει σήμερα στα Χανιά, όπου, συνοδεία κλιμακίου στελεχών και υποψηφίων βουλευτών του κόμματος, θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης και θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες για τα προβλήματα που τους απασχολούν, ενώ το μεσημέρι στις 13:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

naftemporiki.gr 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: