Social Talks της Παπαστράτος: Η μείωση της βλάβης στην καθημερινότητά μας
26 January 2023
Στο πλευρό των καστανοπαραγωγών η Περιφέρεια Θεσσαλίας Συνάντηση Κ. Αγοραστού με προέδρους Συνεταιρισμών
27 January 2023

Εκτός λειτουργίας το Spotify για χιλιάδες χρήστες

Η πλατφόρμα ροής μουσικής της Spotify Technology SA (SPOT.N) ήταν εκτός λειτουργίας, αποκαλύπτει δημοσίευμα του Reuters, για χιλιάδες χρήστες την Πέμπτη, σύμφωνα με τον ιστότοπο Downdetector.com που παρακολουθεί τις διακοπές λειτουργίας.

Στη δεύτερη τέτοια διακοπή μέσα σε δύο εβδομάδες, σχεδόν 35.000 χρήστες του Spotify ανέφεραν στο Downdetector.com ότι είχαν προβλήματα με την πλατφόρμα streaming.

«Κάτι δεν πάει καλά και το εξετάζουμε», ανέφερε σε ένα tweet την Πέμπτη το Spotify Status, ένας λογαριασμός που παρέχει ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση της πλατφόρμας.

Το Spotify υπέστη μια σύντομη διακοπή νωρίτερα αυτό το μήνα, με περισσότερους από 45.000 επηρεαζόμενους χρήστες από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην κορύφωση της διακοπής.

Μια διακοπή δικτύου της Microsoft Corp (MSFT.O) την Τετάρτη έθεσε εκτός λειτουργίας την πλατφόρμα cloud της μαζί με υπηρεσίες όπως το Teams και το Outlook, πλήττοντας εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, ενώ οι εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης της Meta Platforms Inc(META.O) αντιμετώπισαν επίσης μια σύντομη διακοπή.

naftemporiki.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: