«Υψηλές πτήσεις» για όλα τα ελληνικά αεροδρόμια το 2023 – Ιστορικό ρεκόρ για το «Ελ. Βενιζέλος»
7 January 2024
Νταλίκα «δίπλωσε» κοντά στην έξοδο Λαγυνών
7 January 2024

Εκτός Australian Open ο Ναδάλ

Ο Ράφαελ Ναδάλ αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή του στο Αυστραλιανό Όπεν μετά από μυϊκό τραυματισμό. Ο 37χρονος Ισπανός άσος ήλπιζε να παίξει στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς μετά την επιστροφή του από τραυματισμό στο ισχίο.

Ο Ίβηρας συμμετείχε στο Brisbane International αλλά χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη κατά την ήττα του στον προημιτελικό από τον Τζόρνταν Τόμπσον. Ο Ναδάλ δήλωσε σήμερα (7/1) ότι υπέστη ένα «μικρό σκίσιμο» και «δεν ήταν έτοιμος να αγωνιστεί στο μέγιστο επίπεδο».

«Κατά τη διάρκεια του τελευταίου μου αγώνα στο Μπρίσμπεϊν είχα ένα μικρό πρόβλημα σε έναν μυ που όπως γνωρίζετε με έκανε να ανησυχήσω. Μόλις έφτασα στη Μελβούρνη, είχα την ευκαιρία να κάνω μαγνητική τομογραφία κι έχω μικροσκίσιμο σε έναν μυ, όχι στο ίδιο μέρος όπου είχα τον τραυματισμό και αυτό είναι καλά νέα», έγραψε ο ίδιος στο στο X.

«Αυτή τη στιγμή δεν είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στο μέγιστο επίπεδο απαιτήσεων σε αγώνες 5 σετ. Επιστρέφω στην Ισπανία για να δω τον γιατρό μου, να κάνω λίγη θεραπεία και να ξεκουραστώ. Ήθελα πολύ να παίξω εδώ στην Αυστραλία και είχα την ευκαιρία να παίξω μερικούς αγώνες που με έκαναν πολύ χαρούμενο και θετικό. Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και τα λέμε σύντομα!».

Πριν από την εγχείρησή του, ο Ναδάλ είχε μείνει εκτός δράσης από τότε που υπέστη τραυματισμό στο Australian Open τον περασμένο Ιανουάριο.

Στο Μπρίσμπεϊν νίκησε με 7-5, 6-1 τον Ντομινίκ Τιμ κι επιβλήθηκε στη συνέχεια του Τζέισον Κούμπλερ επίσης στα δύο σετ, πριν χάσει στα προημιτελικά από την Τόμπσον. Ο Ναδάλ είναι δύο φορές νικητής του Australian Open, έχοντας θριαμβεύσει το 2009 και το 2022.

Μια ανάρτηση στο X post από το Australian Open ανέφερε: «Θα μας λείψεις στη Μελβούρνη, Ράφα. Στέλνουμε όλη μας την αγάπη και τις καλύτερες ευχές για ταχεία ανάρρωση. Τα λέμε σύντομα στο γήπεδο».

Το εφετινό τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 28 Ιανουαρίου.

naftemporki.gr


Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/sports/1561924/ektos-australian-open-o-nadal/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ektos-australian-open-o-nadal

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: