225 Δήμοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την ηλεκτροκίνηση
8 December 2020
Σκιάθος: Νέο δίκτυο μονοπατιών απαντά στις ανάγκες του σύγχρονου πεζοπορικού κοινού
8 December 2020

Εντυπωσιακός ο εορταστικός στολισμός της Κεντρικής πλατείας Καρδίτσας

Μια ξεχωριστή γιορτινή ατμόσφαιρα έχει δημιουργήσει ο Δήμος Καρδίτσας στην πόλη, ειδικά στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας και στους γύρω δρόμους!

Φέτος, λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού και του lockdown που εφαρμόζεται, δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις, ούτε οι μαζικές συγκεντρώσεις ατόμων, όμως η Δημοτική αρχή προσπάθησε και μπορούμε να πούμε ότι τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό να διαμορφώσει συνθήκες εξύψωσης της διάθεσης των δημοτών.

Φωτάκια, φωτοστήλες, στολίδια, γιορτινά σχήματα, όμορφα φωτοπλέγματα εναέριοι φωτοδιάδρομοι κυριαρχούν στην συνολική γιορτινή εικόνα που σχηματίζεται κυρίως τις βραδινές ώρες στις πλατείες και στους πεζοδρόμους, μαζί με τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες που ακούγονται από μικροφωνικές εγκαταστάσεις.

Όμως, την φετινή γιορτινή παράσταση «κλέβουν», το τεράστιο Χριστουγεννιάτικο δένδρο, η όμορφη φάτνη και η ονειρική φωτομπάλα που τοποθετήθηκαν πριν μερικές ημέρες στην κεντρική πλατεία.

Μικροί και μεγάλοι, σε κάποια σύντομη μετακίνησή τους, δεν θα αντισταθούν στον πειρασμό να αφιερώσουν μερικά λεπτά για να τα θαυμάσουν, να φωτογραφηθούν μπροστά τους και να κάνουν κοιτάζοντάς τα, γιατί όχι, ένα φανταστικό ταξίδι μακριά από την αγχώδη και ανασφαλή σύγχρονη καθημερινότητα.

Να σημειώσουμε ότι με βάση ενημέρωσή μας από τη Δημοτική αρχή, στο πνεύμα δημιουργίας μιας διαφορετικής γιορτινής ατμόσφαιρας σε όλο το Δήμο Καρδίτσας, έχει ολοκληρωθεί στις περισσότερες τοπικές κοινότητες, ο στολισμός κεντρικών πλατειών, πεζοδρόμων η δρόμων με μέριμνα των προέδρων.

Όσο για τον φωτισμό του Χριστουγεννιάτικου δένδρου, λόγω του lockdown τα φωτάκια «άναψαν» χθες χωρίς να γίνει κάτι ιδιαίτερο. Ωστόσο δεν αποκλείεται λίγο πριν τα Χριστούγεννα, εφόσον η κατάσταση αλλάξει και υπάρξει δυνατότητα, να οργανωθεί ένα μικρό χάπενινγκ.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: