Ν/σ ΑΣΕΠ: Κατατέθηκε στη Βουλή -Ευνοημένοι πολύτεκνοι, τρίτεκνοι -Αλλαγές σε τίτλους σπουδών
17 December 2020
Μπαράζ βανδαλισμών στον Δήμο Τυρνάβου
17 December 2020

Επίταξη 160 στρεμμάτων για τον Ε65 στην Καρδίτσα

Ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα που θα οδηγήσει στην έναρξη εργασιών για το δρόμο Καρδίτσα – Δέλτα, πρόσθεσε απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών.

Συγκεκριμένα με απόφαση που υπεγράφη στις 15 Δεκεμβρίου οριστικοποιήθηκε η επίταξη 160,7 στρεμμάτων, προκειμένου να μπορέσει να εγκατασταθεί ο εργολάβος και να υπάρξει έναρξη εργασιών (η σύμβαση του έργου υπεγράφη στις 16/11).

Παράλληλα, με την ίδια απόφαση, ορίστηκε η επιτροπή προεκτίμησης ζημιών ακινήτων, η οποία και θα αναλάβει να καθορίσει το ύψος της αποζημίωσης με βάση την ζημιά που προκαλείται στα ακίνητα, τη χρήση τους και τις εγκαταστάσεις σε αυτά, κατά το διάστημα της επίταξης, που έχει ορισθεί για ένα χρόνο. Μάλιστα στην απόφαση αναφέρεται ότι η αποζημίωση θα καταβληθεί άμεσα.

Τα συγκεκριμένα 160,7 στρέμματα βρίσκονται στα όρια των Δημοτικών Διαμερισμάτων Αγ. Θεοδώρων, Προδρόμου, Σταυρού και Καρδίτσας

Για το θέμα επικοινωνήσαμε με τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Καρδίτσας κ. Δημήτρη Κουτρομάνο, ο οποίος τόνισε στο KarditsaLive.Net ότι πρόκειται για μία συνήθη διαδικασία που έχει ως στόχο την εγκατάσταση του εργολάβου μέχρι να γίνουν οι απαλλοτριώσεις.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: