LNG στα containerships υιοθετούν οι Greeks
23 September 2024
Στις κάλπες για νέο ΔΣ και αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας
23 September 2024

Επαγγελματικά ταξίδια με την Autohellas Hertz

Προγραμματίζεις επαγγελματικό ταξίδι; Στην Autohellas Hertz, θα βρεις το αυτοκίνητο που ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες σου, απολαμβάνοντας μοναδικά προνόμια στην ενοικίαση αυτοκινήτου!

Tο ιδανικό αυτοκίνητο για εσένα

Ταξιδεύεις με συναδέλφους ή μήπως υποδέχεσαι πελάτες ή συνεργάτες από το εξωτερικό; Κινείσαι εντός πόλης ή έχεις μεγάλες διαδρομές; Στην Autohellas Hertz θα βρεις τον μεγαλύτερο, πλουσιότερο και πιο σύγχρονο στόλο αυτοκινήτων για όλες τις ανάγκες σου: Ευέλικτα και οικονομικά αυτοκίνητα πόλης, ιδανικά για σύντομες διαδρομές ή cabrio για περισσότερο στιλ. Μεσαία ή μεγάλα SUV, ιδανικά για άνετα ταξίδια εκτός πόλης ή luxury mini bus για μεγαλύτερα group. Το ιδανικό αυτοκίνητο σε περιμένει!

Κι αν αναζητάς την εμπειρία οδήγησης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, τα υπερσύγχρονα ηλεκτρικά της Autohellas Hertz, σου προσφέρουν προηγμένη τεχνολογία, βιωσιμότητα και μειωμένο κόστος καυσίμου, μετατρέποντας το επαγγελματικό σου ταξίδι σε οδηγική απόλαυση!

Πανελλαδικό δίκτυο και υποστήριξη

Με 72 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των σημαντικότερων αεροδρομίων, να είσαι βέβαιος ότι θα έχεις αμέριστη υποστήριξη όπου κι αν βρεθείς! Από τα μεγάλα αστικά κέντρα όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, μέχρι τους πιο απομακρυσμένους τουριστικούς προορισμούς, η Autohellas Hertz διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Επιπλέον υπηρεσίες

Με τις επιπλέον υπηρεσίες της Autohellas Hertz, η ενοικίαση αυτοκινήτου προσαρμόζεται στα μέτρα του επαγγελματικού σου ταξιδιού. Η προσθήκη πλοηγού GPS σε βοηθάει να βρεις εύκολα και γρήγορα τον προορισμό σου σε άγνωστες διαδρομές. Με τον πρόσθετο οδηγό, μοιράζεσαι την οδήγηση για ακόμα πιο ξεκούραστο ταξίδι! Και επειδή απρόοπτα συχνά συμβαίνουν, με τις επιπλέον ασφαλιστικές καλύψεις και την επέκταση οδικής βοήθειας ταξιδεύεις με το κεφάλι σου ήσυχο, εστιάζοντας στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις.

Γρήγορη παραλαβή

Mε την υπηρεσία online check-in παραλαμβάνεις άμεσα το αυτοκίνητό σου εξοικονομώντας χρόνο! Πριν φτάσεις στο κατάστημα Hertz, συμπλήρωσε τα στοιχεία της κράτησής σου στο hertzcheckin.com/gr και…είσαι έτοιμος/η!

Επιπλέον Μοναδικά Προνόμια

  • Δίνεις Bonus στην ενοικίασή σου, κερδίζοντας 4 Bonus πόντους για κάθε €1 αποπληρωμής με κάρτες Alpha Bank.
  • Απολαμβάνεις 15% έκπτωση με κωδικό από το Cosmote Deals for You.
  • Εάν είσαι μέλος του προγράμματος Miles+Bonus της Aegean, απολαμβάνεις ειδικές τιμές, κερδίζεις μέχρι και 1.500 μίλια εξαργύρωσης για κάθε ενοικίαση και μειώνεις το κόστος ενοικίασής σου, πληρώνοντας με όσα μίλια θες στο hertz.gr ή στα καταστήματα.

Με την Autohellas Hertz, το επαγγελματικό ταξίδι γίνεται απόλαυση!

Ανακάλυψε περισσότερα για την ενοικίαση αυτοκινήτου στο hertz.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: