Πράσινο Κίνημα: Η πολιτεία να δώσει κίνητρα για να αυξηθεί η γεννητικότητα
15 June 2021
Οδηγίες και διευκρινήσεις για λειτουργία του Δημοσίου στην 48η εγκύκλιο του ΥΠΕΣ
15 June 2021

Εργασίες βελτίωσης στη γέφυρα «Καραΐσκάκη»

Εργασίες βελτίωσης στη γέφυρα «Καραΐσκάκη», προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση των κατοίκων στις Τοπικές Κοινότητες Αμυγδαλή, Ελληνόκαστρο, Κρυοπηγή και Ανθοχώρι, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 15/06 ο Δήμος Μουζακίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Να σημειωθεί πως αμέσως μετά την καταστροφή της εν λόγω γέφυρας από τον «Ιανό» τον Σεπτέμβριο του 2020, η Περιφέρεια Θεσσαλίας με τη συμβολή του στρατού, προχώρησε αμέσως στη δημιουργία γέφυρας τύπου «Μπέλευ». Ωστόσο, επιπλέον εργασίες βελτίωσης της γέφυρας με απώτερο στόχο την ασφάλεια και τη διευκόλυνση των πολιτών, κρίθηκαν αναγκαίες, κατόπιν συνεννόησης του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού και του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας, Κωστή Νούσιου, με τον Δήμαρχο Μουζακίου, Θεοφάνη Στάθη.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Μουζακίου, τόνισε: «Με γνώμονα την ασφάλεια και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των δημοτών μας, πάντα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, κάναμε ως Δημοτική Αρχή εργασίες βελτίωσης στη γέφυρα «Καραΐσκάκη». Υπήρχαν συγκεκριμένα σημεία που έχρηζαν άμεσης αποκατάστασης και πάνω σε αυτή την κατεύθυνση εργαστήκαμε».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: