«Ανοιχτή αγκαλιά» για 135 συμπολίτες το «Σπίτι της Αγάπης» στην Καρδίτσα (+Φωτο +Βίντεο)
25 September 2024
Η Κίνα εκτόξευσε διηπειρωτικό πύραυλο στον Ειρηνικό
25 September 2024

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Επένδυση στο Project Parenting

Στο μετοχικό κεφάλαιο του Project Parenting εισέρχεται η εταιρεία Kappa Perla, συμφερόντων της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση, με μειοψηφικό ποσοστό συμμετοχής και με εξαιρετική διάθεση στήριξης του προσωπικού οράματος της ιδρύτριας Μαρίνας Αρπλιά και των πλάνων ανάπτυξης της εταιρείας.

To Project Parenting είναι η πρώτη ολιστική πλατφόρμα για γονείς στην Ελλάδα. Απευθύνεται σε γονείς και μελλοντικούς γονείς, οι οποίοι θέλουν μια έγκυρη πηγή πληροφόρησης, από επαγγελματίες και ειδικούς, για την ανατροφή και διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους. Η συνδρομή στην πλατφόρμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων βίντεο, επιστημονικά άρθρα, ebooks και μηνιαία επιμορφωτικά live με επαγγελματίες του χώρου. Περισσότερα στο projectparenting.gr

Η κ. Μαρίνα Αρπλιά, ιδρύτρια του Project Parenting, δήλωσε: «Το Project Parenting συμβολίζει και αναδεικνύει τη μεγάλη αξία που έχουν οι γονείς για την κοινωνία μας, γιατί μεγαλώνοντας παιδιά δημιουργείς το αύριο. Από τη μέρα που ξεκινήσαμε ο μοναδικός μας στόχος είναι να στεκόμαστε δίπλα σε ό,τι χρειάζονται οι γονείς στην υπέροχη και συνάμα απαιτητική διαδρομή τους. Μέσα από το έγκυρο εκπαιδευτικό υλικό που παρέχουμε, με προσέγγιση που βασίζεται στον σεβασμό, την ενσυναίσθηση και τη φροντίδα, στηρίζουμε την ανατροφή των παιδιών που θα γίνουν χαρούμενοι και ανθεκτικοί ενήλικες, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην αλλαγή και στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, για όλους μας.

Η Εριέττα θεωρώ ότι συμβολίζει αυτή την αλλαγή που θέλουμε να φέρουμε. Είναι μία νέα δυναμική γυναίκα, που έχει επιλέξει συνειδητά να κάνει αυτόν τον κόσμο πιο όμορφο και πιο δίκαιο. Μέσα σε αυτό το ταξίδι είναι από τους πιο αυθεντικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά που μπορώ να την αποκαλώ συνεργάτη.

Ο λόγος που επέλεξα να προχωρήσω με τη συγκεκριμένη επένδυση είναι επειδή νιώθω σιγουριά πως η συνεργασία μας με την Εριέττα θα ενισχύσει περαιτέρω και ουσιαστικά το όραμά μας. Θέλω επίσης με συγκίνηση να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς που μας έχουν εμπιστευτεί, και ένα μεγάλο μπράβο που προσπαθείτε εν μέσω αντίξοων συνθηκών να είστε εκεί για τα παιδιά σας».

Από την πλευρά της, η κ. Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση σχολίασε: «Είμαστε ειλικρινά χαρούμενοι που θα μπορέσουμε να συνεισφέρουμε στην εξέλιξη του Project Parenting, μιας σύγχρονης πλατφόρμας ενημέρωσης και διάδρασης που έλειπε από την ελληνική  οικογένεια. Από την πρώτη στιγμή που γνωρίσαμε τη Μαρίνα, αναγνωρίσαμε το πάθος και την αφοσίωσή της στο έργο της, καθώς και τις κοινές αξίες που μας χαρακτηρίζουν σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Οι επενδύσεις σε σχήματα που συνδυάζουν την οικονομική βιωσιμότητα με ένα ουσιαστικό κοινωνικό αποτύπωμα αποτελούν πρώτη προτεραιότητα μου και ανυπομονώ να δούμε το Project Parenting να βρίσκει όλο και μεγαλύτερη απήχηση στους Έλληνες νέους γονείς προκειμένου, πολύ σύντομα, να δούμε τη θετική επιρροή του στην εξέλιξη της κοινωνίας μας και ειδικότερα τη νέα γενιά».

Τη διαδικασία χρηματοδότησης συντόνισε η Investing For Purpose (IFP), μια εταιρεία που έχει σαν σκοπό την υποστήριξη επενδύσεων με θετικό πρόσημο στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Η κ. Anne Nijenhuis, Partner της Investing For Purpose, σημείωσε: «Η Μαρίνα Αρπλιά είναι από τις πρώτες ιδρύτριες που γνωρίσαμε όταν αρχίζαμε την IFP και μας γεμίζει χαρά που το αποτέλεσμα της στενής μας συνεργασίας συνέβαλε στην ολοκλήρωση του κοινού μας στόχου της εύρεσης χρηματοδότησης. Μέσω της κοινότητας επενδυτών της IFP καταφέραμε πιστεύουμε να βρούμε στο πρόσωπο της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση το τέλειο προφίλ μακροπρόθεσμου υποστηρικτή που μοιράζεται τις αξίες του Project Parenting».

H IFP είναι μία εταιρεία που συμβάλει ενεργά κι αποτελεσματικά στην υποστήριξη και χρηματοδότηση εταιριών με θετικό περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο στην Ελλάδα. Η χρηματοδότηση επιτυγχάνεται μέσω της κοινότητας των επενδυτών της IFP, που επιθυμούν να διαχειριστούν τις επενδύσεις τους για να προωθήσουν τις κοινές αξίες τους γύρω από της αειφορία. Επιπλέον, από την υλοποίηση χρηματοδοτήσεων, η IFP στοχεύει στο να βοηθήσει και στην μετάβαση της ελληνικής επενδυτικής κοινότητας προς τις ενδιαφέρουσες και δελεαστικές επενδυτικές ευκαιρίες του impact investing για ένα βιώσιμο μέλλον.


Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/business/1776348/erietta-koyrkoyloy-latsi-ependysi-sto-project-parenting/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=erietta-koyrkoyloy-latsi-ependysi-sto-project-parenting

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: