Περιφέρεια Θεσσαλίας: Εναρκτήρια διαδικτυακή συνάντηση του ευρωπαϊκού προγράμματος κατάρτισης συμβούλων επαγγελματικής σταδιοδρομίας GEGS
31 January 2022
Τρόφιμη Ψυχιατρείου ετών 8
31 January 2022

Ευθύνες σε πρώην δήμαρχο και Τρικαλινό επιχειρηματία ρίχνει ο Κ. Αγοραστός για τις καθυστερήσεις στο έργο της ε.ο Τρικάλων-Λάρισας- Βγάζει φτερά…

Ευθύνες σε τρικαλινό πρώην Δήμαρχο και επιχειρηματία για καθυστέρηση του έργου της οδού Τρικάλων-Λάρισας στο ύψος της Κλινικής Animus έριξε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός με δηλώσεις του στη Λέσχη 97,6. Συγκεκριμένα:

« Έχει ξεκινήσει το κομμάτι αυτό, περιμένουμε τις απαλλοτριώσεις. Το 99% μας έδωσε την άδεια και μπήκαμε μέσα, ένας μόνο δεν έδωσε, ένας τρικαλινός που μας είχε δημιουργήσει και παλιά το ίδιο πρόβλημα. Ήταν και πρώην Δήμαρχος, μεγάλος επιχειρηματίας, που…βγάζει φτερά.

 Οπότε θα πάμε στα δικαστήρια, που θα βγάλουν την τιμή μονάδος, όταν τη βγάλουν. Του μίλησα του ανθρώπου, είπα να δώσει την έκταση, τα ίδια χρήματα θα πάρει και στην ίδια χρονική περίοδο, απάντησε όχι δεν σας αφήνω όπως δεν σας άφησα και στο Τρίκαλα-Λάρισα τότε. Εν πάση περιπτώσει, περιμένουμε από τη δικαιοσύνη να βγάλει το 7 Α, είχαν ήδη αναβληθεί οι δίκες λόγω κοβιντ, και καθυστερεί έτσι το έργο και αυξάνεται η επικινδυνότητα του δρόμου.»

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: