Έργα οδικής ασφάλειας 2,2 εκατ. ευρώ σε περιοχές των Τεμπών
24 June 2021
Μάζευε βρώμη από έκταση της Λίμνης Κάρλας και συνελήφθη
25 June 2021

Ευχαριστίες στον Πέτρο Μαυρέα από την “Αγάπη Φροντίδα Ζωής”

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων και Στήριξης ατόμων με ειδικές ανάγκες “ΑΓΑΠΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΗΣ” με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε δημόσια τον δραστήριο υποψήφιο Βουλευτή της Β΄ Πειραιά, κ. Πέτρο Μαυρέα για την παραλαβή πλαστικών καπακίων από την εταιρεία “Π. Μαυρέας & ΣΙΑ Ε.Ε.”
Στο μήνυμα του Συλλόγου αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Ευχαριστούμε θερμά για άλλη μία φορά το μέλος του συλλόγου μας κύριο Πέτρο Μαυρέα,για τη μεγάλη ποσότητα πλαστικών καπακίων που πρόσφερε στο σύλλογο μας!
Τα καπάκια παρέλαβαν η Πρόεδρος του συλλόγου μας κυρία Αθανασοπούλου Ουρανία και ο Ταμίας κύριος Σερλής Ελευθέριος.
Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη να είστε καλά!
Σας ευχόμαστε υγεία, ευτυχία, ευλογία και καλές δουλειές!”

“ΑΓΑΠΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΗΣ”

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων και Στήριξης ατόμων με ειδικές ανάγκες “ΑΓΑΠΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΗΣ” ιδρύθηκε το 2018 με μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και σεβασμό στους ανθρώπους με ιδιαιτερότητες. Σκοπός του Συλλόγου είναι η ένταξη μιας νέας ενότητας στα σχολεία για εκμάθηση κυκλοφοριακής αγωγής γιατί ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ. Στα πλαίσια της Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων επεξεργαζόμαστε μια σειρά συγκεκριμένων δράσεων ως στόχο την διάσωση ανθρώπινης ζωής αλλά και ζώων στην άσφαλτο από τροχαία ατυχήματα. Η συλλογή πλαστικών καπακίων (από νερά, αναψυκτικά, απορρυπαντικά κ.α.) είναι άλλη μια μεγάλη δράση του συλλόγου μας “ΑΓΑΠΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΗΣ” προσφέροντας έτσι αναπηρικά αμαξίδια σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα που το έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανάγκη. Αξίζουν την στήριξη μας για μια πιο εύκολη και προσβάσιμη καθημερινότητα. Όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που για κάποιο λόγο καθηλώθηκαν σε αναπηρικά αμαξίδια προσφέροντας τους χαμόγελα και δύναμη για ζωή. Έχουμε σκοπό να δημιουργήσουμε τομείς σε όλη την Ελλάδα με εκδρομές και εκδηλώσεις προσφέροντας ΑΓΑΠΗ, ΦΡΟΝΤΙΔΑ και καλύτερη ποιότητα ΖΩΗΣ σε συνανθρώπους μας με ιδιαιτερότητες. Επίσης διάφορες άλλες δράσεις που θα προέλθουν από νέες σκέψεις των μελών μας. Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε ελάτε να αποδείξουμε ότι δεν έχει χαθεί η ΑΝΘΡΩΠΙΑ, η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και η ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: