Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες – Οι πληρότητες, το κόστος
14 April 2023
Μεγάλη Παρασκευή: Η κορύφωση του Θείου Δράματος
14 April 2023

Εύα Καϊλή: Αποφυλακίστηκε – Με ηλεκτρονικό «βραχιολάκι» σε κατ’ οίκον περιορισμό

Αποφυλακίστηκε το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στις Βρυξέλλες η Εύα Καϊλή. Θα τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό με «βραχιολάκι» παρακολούθησης.

Η ευρωβουλευτής και πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους για το σκάνδαλο Qatargate.

Η 44χρονη πολιτικός ήταν η τελευταία από τους κατηγορούμενους του σκανδάλου διαφθοράς Qatargate που παρέμενε, εδώ και περίπου τέσσερις μήνες, στις φυλακές του Χάρεν.

Όπως δήλωσε ο συνήγορός της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δεν βρέθηκαν δακτυλικά της αποτυπώματα στα χρήματα που φαίνεται να πέρασαν από τα χέρια του Αντόνιο Παντσέρι και του Φραντσέσκο Τζόρτζι το διάστημα 2018 – 2022, κυρίως σε μετρητά και προέρχονταν από το Κατάρ, από το Μαρόκο και από την Μαυριτανία.

Η Εύα Καϊλή ήταν η τελευταία μεταξύ των εμπλεκόμενων στο σκάνδαλο χρηματισμού και διαφθοράς που συγκλονίζει το Ευρωκοινοβούλιο, που παρέμενε σε φυλακή του Βελγίου. Μετά τον Φραντσέσκο Τζόρτζι, ελεύθερος υπό ηλεκτρονική επιτήρηση αφέθηκε ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής Αντόνιο Παντσέρι, ο θεωρούμενος «εγκέφαλος» του Qatargate που συνεργάστηκε με τις Αρχές, ενώ ακολούθησε και η αποφυλάκιση με ηλεκτρονικό βραχιολάκι του Βέλγου ευρωβουλευτή Μαρκ Ταραμπέλα.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: