Κυπαρισσία – Τι υποστηρίζει ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας της 42χρονης που βρέθηκε τσιμεντωμένη
12 September 2021
Φθιώτιδα: Απίστευτη ταλαιπωρία στο Ράλι Ακρόπολις – Γιατί δεν ζητήθηκε επί πλέον αστυνομική δύναμη;
12 September 2021

Ηγούμενος Εφραίμ για κορωνοϊό: Ευχαριστώ τον Θεό που επανήλθα στη ζωή -Το μήνυμά του για τον εμβολιασμό


Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε τους επί δύο μήνες μέσα στο νοσοκομείο έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό μίλησε ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ.

Όπως είπε σε κυπριακό κανάλι είδε το θάνατο κατά πρόσωπο και ευχαρίστησε τον Θεό που επανήλθε στη ζωή. Ο γέροντας τάχθηκε υπέρ του εμβολιασμού και δήλωσε ότι εμβολιάστηκε και ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου νοσηλεύθηκε επί δύο μήνες και εν συνεχεία εισήχθη σε κέντρο αποκατάστασης για ακόμη δύο μήνες.

«Ευχαριστώ το Θεό που έκανε κάποιο θαύμα, γιατί πρόκειται περί θαύματος μεγάλου, το ότι επανήλθα στη ζωή. Συνάντησα τον θάνατο κατάφατσα και επέστρεψα πίσω. Οι γιατροί διερωτώνται πώς επανήλθα στη ζωή. Αλλά ο Θεός έτσι ήθελε φαίνεται, για να μου δώσει χρόνο να μετανοήσω, να δω τη ζωή μου και να πορευθώ καλύτερα», σημείωσε.

Όπως είπε ο ίδιος αν είχε καθυστερήσει να μπει στο νοσοκομείο μία ή δύο ημέρες, θα είχε πεθάνει. «Είναι μια οργή του Θεού, ένα σημείο των καιρών» δήλωσε για τον κορωνοϊό ο γέροντας Εφραίμ και συνέχισε: «Πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι. Εγώ ήμουν ανεμβολίαστος, δυστυχώς. Είχα στο πρόγραμμα να το κάνω, αλλά για διάφορους λόγους δεν το έκανα εκείνη τη στιγμή».

Ο ηγούμενος Εφραίμ ξεκαθάρισε ότι πλέον είναι εμβολιασμένος. Όπως είπε, έκανε το εμβόλιο τρεις μήνες μετά τη νόσησή του.

«Η Εκκλησία δεν απορρίπτει την Επιστήμη. Δεν είναι σωστό να ταυτίζεται το εμβόλιο που είναι μια καθαρά φυσική πράξη, με την μεταφυσική ή τη θεολογία. Όπως δεχόμαστε ιατρική περίθαλψη για το στομάχι μας, δεχόμαστε ιατρική συμπαράσταση και κάλυψη και για αυτό το φαινόμενο της πανδημίας, που είναι πολύ σοβαρό», υπογράμμισε.

Πηγή: iefimerida.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: