DW: Τουρκικό «δώρο Χριστουγέννων» η ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ
23 December 2023
Καταβλήθηκαν 10,7 εκατ. ευρώ ως προκαταβολή του ήμισυ της επιχορήγησης προς 713 πληγείσες επιχειρήσεις της Θεσσαλίας
23 December 2023

Η Γουέστ Χαμ βύθισε κι άλλο τη Μάντσεστερ Γ.

Τα γκολ των Τζάροντ Μπόουεν και Μοχάμεντ Κούντους στο δεύτερο ημίχρονο έδωσαν στη Γουέστ Χαμ τη νίκη με 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ το Σάββατο, για τη 18η αγωνιστική στην Αγγλία.

Τα Σφυριά βρέθηκαν στην πρώτη εξάδα και περιμένουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα για να δουν αν θα παραμείνουν. Ο Μπόουεν άνοιξε το σκορ στο 72ο λεπτό μετά από ένα υπέροχο ένα-δύο με τον Λούκας Πακετά, ο οποίος επέτρεψε και στον Κούντους, έξι λεπτά αργότερα, να τελειώσει το παιχνίδι.

Η Γουέστ Χαμ, που «αναρρώνει» από την ήττα με 5-1 από τη Λίβερπουλ στο Λιγκ Καπ στα μέσα της εβδομάδας, ανέβηκε στην έκτη θέση με 30 βαθμούς και η Γιουνάιτεντ έπεσε στην όγδοη με 28.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν χαμηλής ποιότητας και η καλύτερη ευκαιρία ανήκε στον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο στο 35΄, αλλά ο εξτρέμ της Μάντσεστερ έχασε την ισορροπία του και σούταρε πάνω στον Αλφόνς Αρεολά.

Ο Μπόουεν έσπασε το αδιέξοδο με το 11ο γκολ του στο πρωτάθλημα φέτος, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Ονάνα.

Στη συνέχεια, ο Πακετά εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κόμπι Μάινο για να βρει τον Κούντους, ο οποίος διπλασίασε κι εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς για τους γηπεδούχους.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: