Σε εξέλιξη εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στον Δήμο Σοφάδων
19 May 2023
Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε προπονητή κωπηλασίας για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης αθλήτριας
19 May 2023

Η Πάρος κερδίζει και φέτος τους τουρίστες

Το όμορφο κυκλαδίτικο νησί που «βουλιάζει» κάθε χρόνο από νέους -κι όχι μόνο- επισκέπτες, παραμένει δημοφιλές και προσελκύει τουρίστες, έχοντας ήδη μπει σε τουριστική τροχιά για φέτος.

Η θεαματική αύξηση των αφίξεων καταγράφηκε από το Λιμεναρχείο, σύμφωνα με το οποίο το δεύτερο ανοιξιάτικο φετινό μήνα, 41.070 επισκέπτες, 5.981 Ι.Χ., 870 δίκυκλα και 1090 φορτηγά, έφθασαν με πλοίο στο νησί, έναντι 32.365 επισκεπτών, 5.380 Ι.Χ., 786 δικύκλων και 1067 φορτηγών που είχαν αφιχθεί τον Απρίλιο του 2022. Σχολιάζοντας τα πρώτα αυτά ενθαρρυντικά μηνύματα, ο Δήμαρχος της Πάρου Μάρκος Κωβαίος δήλωσε:

«Η Πάρος χάρη στη συνεπή και συνεχή στρατηγική ανάδειξής της ως προορισμού με ποιοτικά ενδιαφέροντα που ακολούθησε τα τελευταία χρόνια, κατόρθωσε να ανέβει στην κορυφή των προτιμήσεων τουριστών σε επίπεδο Κυκλάδων, σημειώνοντας χρόνο με το χρόνο σημαντικές επιτυχίες σε εισροές και πληρότητες. Σε αυτό συνέβαλε και η επέκταση του αεροδρομίου το οποίο δίνει ακόμα σημαντικότερες προοπτικές ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα



Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/clickatlife/1473205/i-paros-kerdizei-kai-fetos-toys-toyristes/

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: