Το πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού στη Θεσσαλία αύριο Τρίτη
28 February 2022
Αυτά είναι τα πολεμικά καταφύγια του Βόλου – Που θα πάνε οι Βολιώτες αν ηχήσουν σειρήνες πολέμου (εικόνες)
28 February 2022

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετέχει στην εικονική έκθεση της 9ης Ευρωπαϊκής Συνόδου Κορυφής Περιφερειών και Πόλεων στη Μασσαλία

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετέχει στην εικονική Έκθεση της 9ης Ευρωπαϊκής Συνόδου Κορυφής Περιφερειών και Πόλεων στη Μασσαλία παρουσιάζοντας το σχέδιο 80+50+50+30 εκατ.€ που εφάρμοσε, για τη διαχείριση των επιπτώσεων της πανδημίας σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους. Πιο συγκεκριμένα με το παραπάνω σχέδιο η Περιφέρεια ενίσχυσε  επενδυτικά σχέδια υφισταμένων και νέων επιχειρήσεων, μέσω των προγραμμάτων «Επανεπενδύω» και «Επενδύω» στη Θεσσαλία, εργαζομένους σε αναστολή εργασίας λόγω της πανδημίας του covid-19, ενώ χρηματοδότησε μέσω του «ΑΝΑΣΑ Ι» κεφάλαιο κίνησης πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων.

Στην έκθεση συμμετέχουν περισσότεροι από 50 εκθέτες. Τα βασικά θέματα της συνόδου κορυφής – Ανθεκτικότητα και Καινοτομία, Δημοκρατία, Δέσμευση των Νέων και ευρωπαϊκές αξίες – καλύπτονται ευρέως μέσω μιας μεγάλης ποικιλίας βίντεο, μπροσούρων και ιστοσελίδων.

Τα περίπτερα χωρίζονται σε τρεις εικονικές αίθουσες – Ευρωπαϊκά Ιδρύματα & Οργανισμοί, Γάλλοι Εταίροι, Θεματικά Περίπτερα – αλλά όλα είναι προσβάσιμα με ένα απλό κλικ μόλις μπείτε στον εκθεσιακό χώρο (λίστα εκθετών στην αριστερή πλευρά της οθόνης).

Περιηγηθείτε στους εικονικούς διαδρόμους της έκθεσης, στο λινκ https://marseille.euconf.eu/salon επιλέξτε την εικονική αίθουσα των Θεματικών περιπτέρων και  διαλέξτε το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο και αφήσετε την εικονική επαγγελματική σας κάρτα αν θέλετε να έρθετε σε επαφή με την Περιφέρεια.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: