Αλοιφή με neem για το έκζεμα
29 May 2021
Οθόνες: ο ύπουλος σύμμαχος κάθε μαμάς που δεν θέλει τα παιδιά «στα πόδια της»
30 May 2021

Η τραγική ιστορία της Ιωάννας: ο βίαιος πατέρας και η πίεση των τελευταίων ημερών

pinterest sharing button

Η ιστορία της μικρής Ιωάννας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, παραμένει ένα άλυτο μυστήριο αφού οι αρχές ερευνούν αν επρόκειτο για ατύχημα ή αυτοκτονία. Σύμφωνα με τη μητέρα της, το κορίτσι είχε περάσει δύσκολα τα τελευταία χρόνια μετά το διαζύγιο των γονιών της ενώ πριν από την εξαφάνισή της είχε περάσει «δυο βράδια συναισθηματικής πίεσης».

Το βράδυ της Τρίτης στις 20:00 η Ιωάννα, που έμενε μαζί  με την μητέρα της και τα δύο της αδέρφια στην περιοχή της Παρηγοριάς στα Χανιά, έφυγε από το σπίτι για να πάει μια βόλτα αλλά δεν ξαναγύρισε ποτέ. Οι συγγενείς της δήλωσαν την εξαφάνισή της και παρά τις επίμονες προσπάθειες των αρχών αν την εντοπίσουν, δεν τα κατάφεραν. Μέχρι τη στιγμή που έλαβαν τηλεφώνημα από ένα ζευγάρι που είχε πάει να θαυμάσει τη θέα στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων και είδαν το τσακισμένο κορμί της Ιωάννας στα βράχια. 

Παρόλο που έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, οι αρχές εξακολουθούν να αναζητούν τα ακριβή αίτια της θανάσιμης πτώσης του κοριτσιού από μεγάλο ύψος στην περιοχή των Αγίων Αποστόλω. Συγκεκριμένα, προσπαθούν να διαπιστώσουν αν η Ιωάννα παραπάτησε και έπεσε ή αν αυτοκτόνησε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το κορίτσι να περπατάει κρατώντας μία σακούλα από σούπερ μάρκετ και να κατευθύνεται προς τους Αγίους Αποστόλους.

«Είχε ταλαιπωρηθεί πολύ» δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα της, αναφερόμενη στα προβλήματα που είχε δημιουργήσει το διαζύγιο στο κορίτσι. Οι σχέσεις της 11χρονης με τους γονείς της έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών, καθώς είχαν γίνει πάνω από 15 καταγγελίες στο αστυνομικό τμήμα για ενδοοικογενειακή βία. Ο ίδιος είχε δείρει και δασκάλα του παιδιού. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι δεχόταν πίεση από τον πατέρα της για τις επιδόσεις της στο σχολείο. Ωστόσο, σύμφωνα με τα ως τώρα στοιχεία, δεν είχε αφήσει κάποιο «προειδοποιητικό» μήνυμα σε κοντινό της πρόσωπο .

«Το κορίτσι αυτό είχε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Ήταν υπεύθυνο παιδί, δε μου είχε ξαναδημιουργήσει άλλο πρόβλημα» δήλωσε συγκλονισμένη η μητέρα της 11χρονης, μιλώντας στον Alpha, ενώ αναφέρθηκε και στις σχέσεις της με τον πρώην σύζυγο της.

«Με τον πρώην σύζυγό μου είχαμε παρελθόν, μας είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Η κόρη μου ήταν το μεγαλύτερο παιδί και είχε περάσει πολλές φασαρίες. Φοβόταν για τη δικιά μου ζωή αλλά όταν εκείνος μπήκε στη φυλακή, ηρέμησε» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού, η εξαφάνιση της 11χρονης δηλώθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων νωρίς το πρωί της Τετάρτης. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο οργανισμός, παρά το γεγονός ότι κατατέθηκε αίτημα προκειμένου να ενεργοποιηθεί το Amber Alert , αρμόδιοι της ΕΛ.ΑΣ. Πρότειναν να περιορίσουν τη δημοσιότητα, καθώς ήταν σε εξέλιξη έρευνες και δεν κρίθηκε απαραίτητη η ενεργοποίηση.

Πηγή:thetoc.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: