«Λάτιν νύχτα» στη Νέα Φιλαδέλφεια
9 May 2023
Θεσσαλονίκη: Αποκαθίσταται, ως το 2025, το Αλκαζάρ
9 May 2023

Η υποδοχή του κόσμου της ΑΕΚ στην επίδοξη πρωταθλήτρια

Οι φίλοι της ΑΕΚ έκαναν τη νύχτα-μέρα στο «Ελ. Βενιζέλος», όπου είχαν μεταβεί για να υποδεχθούν την αποστολή της ομάδας κατά την επιστροφή της από τη Θεσσαλονίκη και τη νίκη (2-1) επί του Άρη, που έφερε το (13ο) πρωτάθλημα προ των πυλών της OPAP Arena.

Περισσότεροι από 7.000 Ενωσίτες ανέμεναν την άφιξη του αεροσκάφους για να πανηγυρίσουν, με τη γιορτή να έχει ξεκινήσει αρκετά πριν την προσγείωση της πτήσης, που τροχοδρόμησε στην πίστα περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα της Τρίτης, με καθυστέρηση περίπου μίας ώρας σε σχέση με την αναμενόμενη ώρα άφιξης.

Στην εμφάνιση του αεροσκάφους, πριν αυτό προσγειωθεί, ο ουρανός στα Σπάτα φωτίστηκε από δεκάδες καπνογόνα και βεγγαλικά, ενώ οι ιαχές και τα συνθήματα έσειαν τον τόπο.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης, βρέθηκε στην πίστα για να συγχαρεί εκ του σύνεγγυς την αποστολή και είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Ματίας Αλμέιδα, η επιλογή του οποίου για την τεχνική ηγεσία υπήρξε, εκ του αποτελέσματος, προσωπική δικαίωσή του.

Το πούλμαν της ομάδας εμφανίστηκε περίπου στις 03:30 κι έγινε δεκτό με ουρανομήκεις ιαχές, καπνογόνα, συνθήματα κι εκδηλώσεις που παρέπεμπαν σε εποχές… Μπιτλς, με αποτέλεσμα το όχημα να κινείται δύσκολα.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: