Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε
2 March 2022
Άγριο έγκλημα στην Ανδραβίδα: Το τρίτο παιδί βρήκε νεκρούς τα δύο αδέλφια, τη μητέρα και τον πατέρα του
2 March 2022

Η 38χρονη που έγινε μάνα αλλά είναι παρθένα

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο όμως είναι αληθινό! Η Κίμπερλι Γκόντσαλ είναι μητέρα ενός κοριτσιού τριών ετών ενώ ταυτόχρονα είναι παρθένα!

Το βιολογικό της ρολόι χτύπησε, ξυπνώντας της το ένστικτο της αναπαραγωγής, αλλά η ίδια δεν έχει προχωρήσει σε ερωτική συνεύρεση γιατί πολύ απλά δεν ήθελε. Αν και η ίδια μέχρι σήμερα έχει βγει αμέτρητα ραντεβού και έχει κάνει αρκετές σχέσεις, κρατούσε την παρθενία της για τον μέλλοντα σύζυγό της.

Τα χρόνια ωστόσο πέρασαν και η Κίμπερλι αποφάσισε ότι ήθελε να βιώσει τη χαρά της μητρότητας. Υπεβλήθη σε εξωσωματική γονιμοποίηση με σπέρμα από δότη και… εννέα μήνες μετά κρατούσε στην αγκαλιά της την κορούλα της!

Το in.gr και στο κινητό σου! Κατέβασε το app για Android από το Play Store

«Οι φίλοι μου κάνουν αστεία για την περίπτωσή μου αλλά δεν με ενοχλεί. Γελάω κι εγώ με αυτά που λένε» παραδέχεται. «Η δυσκολία μου η μεγάλη είναι οι γυναικολογικές εξετάσεις. Εκεί όντως πονάω περισσότερο από τις άλλες γυναίκες. Απλά οι γιατροί μου γνωρίζουν την κατάστασή μου και είναι πολύ προσεκτικοί».

Όσο για τη στιγμή της γέννας;

«Φοβήθηκα μήπως υπάρξουν επιπλοκές αλλά με διαβεβαίωσαν ότι ο τοκετός δεν θα επηρεαστεί από το γεγονός ότι είμαι παρθένα. Ίσως πονούσα λίγο περισσότερο, αλλά έτσι κι αλλιώς η γέννα πονάει πολύ», παραδέχεται.

in.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: