Συρρικνώνεται ο πληθυσμός στη Θεσσαλία
31 December 2020
Ανακοίνωση ΥΠΕΣ για την κινητικότητα
31 December 2020

Θα τιμήσει τον καθηγητή Ηλία Μόσιαλο ο Δήμαρχος Τρικκαίων

Την πρόταση του Δήμου Τρικκαίων να τιμήσει τον τρικαλινό καθηγητή Ηλία Μόσιαλο, δημοσιοποίησε ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου.
Ο κ. Παπαστεργίου τον χαρακτηρίζει ως «έναν από τους κορυφαίους Έλληνες της χρονιάς και σίγουρα τον κορυφαίο Τρικαλινό» για το 2020.
Ο καθηγητής της Πολιτικής της Υγείας στο London School of Economics «κατά το διάστημα της πανδημίας, με τις τακτικές αναρτήσεις του ανέλυε τα δεδομένα για τον κορονοϊό με ψυχραιμία και σύνεση, απόρροια της επιστημονικής του κατάρτισης», τονίζει ο κ. Παπαστεργίου.
Και επισημαίνει ότι οι τοποθετήσεις του Ηλία Μόσιαλου «βοήθησαν την Ελληνική κοινωνία να αντιμετωπίσει την όλη κατάσταση με ψυχραιμία, να βρει την αλήθεια μέσα σε έναν καταιγισμό παραπληροφόρησης, και μέσω αυτής να πάρει κουράγιο για να ανταπεξέλθει της όλης κατάστασης». Και μάλιστα, «σε εποχές, κατά τις οποίες η φλυαρία και παραφιλολογία περισσεύουν».
Ο τρικαλινός καθηγητής έχοντας αποφοιτήσει από το 2ο Δημοτικό Σχολείο και το 2ο Γυμνάσιο Αρρένων Τρικάλων, σπούδασε Ιατρική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εν συνεχεία πραγματοποίησε διδακτορικές σπουδές στις Πολιτικές Υγείας στο London School of Economics (LSE), όπου εργάζεται από το 1995.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: