«Ζουν επικινδύνως» οι Έλληνες οδηγοί – Πάνω από 4.000 οχήματα χωρίς ΚΤΕΟ σε 2 Περιφέρειες
19 February 2023
Θεσσαλονίκη: Δύο εκθέσεις με ξεχωριστό αποτύπωμα στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών
19 February 2023

Θα "φουλάρει" η περιοχή της λίμνης Πλαστήρα το τριήμερο της Αποκριάς

Μία εβδομάδα πριν από το τριήμερο της Αποκριάς και οι κρατήσεις δωματίων στη λίμνη Πλαστήρα έχουν δημιουργήσει συνθήκες πληρότητας στο 80% περίπου.

Αυτή είναι η εικόνα που μετέφερε στο KarditsaLive.Net ο εκπρόσωπος των επαγγελματιών της περιοχής κ. Δημ. Γαλαγάλας, συμπληρώνοντας ότι, με την ζήτηση που υπάρχει, το πλέον πιθανό είναι να γεμίσουν όλα τα διαθέσιμα δωμάτια ξενοδοχείων και ξενώνων. Έτσι η λίμνη Πλαστήρα συνεχίζει τις Αποκριές από εκεί που σταμάτησε την περίοδο των εορτών, όταν και αναδείχθηκε, στην πράξη, ένας από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς.

Απαντώντας σε ερώτησή μας σχετικά με τις τιμές, ο κ. Γαλαγάλας μας είπε πως δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα Χριστούγεννα ή άλλα εορταστικά τριήμερα. Παραμένουν σταθερές και χωρίς να έχουν προηγηθεί κάποιες ιδιαίτερες αυξήσεις από τότε που άρχισε η οικονομική κρίση. Επίσης μας ενημέρωσε ότι το ενδιαφέρον για κρατήσεις δεν περιορίζεται μόνο σε άτομα αλλά γίνονται και από μεγάλα γκρουπ που οργανώνουν εκδρομές, ειδικά για τις Αποκριές.

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι θα είναι ένα καλό διάστημα και για όσους νοικιάζουν καταλύματα και για τα καταστήματα εστίασης και αναψυχής που θα υποδεχθούν τους επισκέπτες, Με τον κ. Γαλαγάλα να καταλήγει λέγοντας πως άπαντες είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τον κόσμο που θα επιλέξει την περιοχή και για να τον βοηθήσουν να περάσει ένα όμορφο, απ’ όλες τις απόψεις, τριήμερο.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%B8%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BB%CE%AF%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%AC%CF%82

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: