Δημοπρατείται το έργο που θα εκτελεστεί με Σ.Δ.Ι.Τ. για τα αρδευτικά Δίκτυα Υπέρειας Λάρισας και Ορφανών Καρδίτσας
19 April 2023
Πανάκριβα τα ενοίκια στο Λονδίνο: Αυξάνονται με τον ταχύτερο ρυθμό εδώ και 10 χρόνια
19 April 2023

Θεσσαλονίκη: Άγρια συμπλοκή σε εμπορικό κέντρο- Εξετάζεται αν οφείλεται σε οπαδικά κίνητρα

Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε χθες το απόγευμα σε εμπορικό κέντρο της  Θεσσαλονίκης, με τις αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο να κρύβονται οπαδικά κίνητρα πίσω από τη συμπλοκή.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 20.00 το βράδυ της Τρίτης, όταν ομάδα 4-5 ατόμων πλησίασε ένα 31χρονο άνδρα, ο οποίος βρισκόταν σε καφετέρια και είναι γνωστός οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας. Αφού τον πλησίασαν, ο 31χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι για να τους απωθήσει.

Στη θέα του μαχαιριού τα άτομα πέταξαν καρέκλες εναντίον του, ενώ το συμβάν έληξε, όταν επενέβησαν αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν πεζή περιπολία.

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας του εμπορικού κέντρου και το υλικό εξετάζεται από αστυνομικούς του Τμήματος Λευκού Πύργου που διενεργούν την προανάκριση.

Για την υπόθεση συνελήφθη ο 31χρονος για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς κατείχε μαχαίρι.  Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για οπλοφορία, και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου η υπόθεση αναβλήθηκε. Κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος.

Ο ίδιος κατηγορούμενος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είχε καταδικαστεί πέρσι τον Μάιο σε φυλάκιση 4 ετών, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κιλκίς, για εμπλοκή σε οπαδικό επεισόδιο με πυροβολισμούς. Επρόκειτο για περιστατικό που συνέβη τον Ιανουάριο του 2021, στη λεωφόρο Κ. Καραμανλή, κοντά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Στο εδώλιο του ίδιου δικαστηρίου είχε παραπεμφθεί ένα ακόμη άτομο (28 ετών σήμερα) το οποίο καταδικάστηκε για απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης σε κάθειρξη 7 ετών και 10 μηνών.

Για το συγκεκριμένο συμβάν ο 31χρονος είχε κριθεί ένοχος για απλή συνέργεια στην παραπάνω πράξη και αφέθηκε ελεύθερος ενόψει του Εφετείου (όπως κι ο συγκατηγορούμενός του).

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: