Δημοτικό Στάδιο Σοφάδων: Έτοιμο το ταρτάν αλλά λείπει υπάλληλος και …φως λόγω κλοπής καλωδίου!
8 June 2022
Πανελλαδικές Εξετάσεις: «Βατά» τα θέματα σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική
8 June 2022

Θεσσαλονίκη: Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 32χρονου που άνοιξε πυρ

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης στο διαμέρισμα του 32χρονου, ο οποίος χθες το απόγευμα σε κατάσταση αμόκ άνοιξε πυρ στην περιοχή του Φοίνικα, στη Θεσσαλονίκη, και τελικά συνελήφθη στο Δερβένι αφού πρώτα προκάλεσε τροχαίο στην Περιφερειακή Οδό.

Στο διαμέρισμά του, όπου την ώρα του επεισοδίου βρίσκονταν τα δύο ανήλικα παιδιά του, 6 και 13 ετών, αλλά κι ένας ακόμη ανήλικος, 17 ετών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 23 κιλά κάνναβης, 1,2 κιλά κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 16.000 ευρώ.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη κι ο 29χρονος αδελφός του, καθώς φέρεται να προσέγγισε αργότερα το συγκεκριμένο διαμέρισμα, ενώ -κατά πληροφορίες- έχει απασχολήσει παλαιότερα τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Τα τρία ανήλικα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στη γιαγιά τους, όπου φιλοξενούνται. Την ίδια ώρα, η σύζυγος του 32χρονου βρίσκεται στη Μαιευτική Κλινική νοσοκομείου της πόλης, προκειμένου να γεννήσει.

Σε βάρος του 32χρονου, αλβανικής καταγωγής, σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, παραβάσεις περί όπλων, επικίνδυνη οδήγηση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Ο άνδρας θα οδηγηθεί μαζί με τον αδελφό του στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/story/1870788/thessaloniki-megales-posotites-narkotikon-sto-diamerisma-tou-32xronou-pou-anoikse-pur

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: