Χιλιάδες οι εκκρεμείς αιτήσεις για στεγαστική συνδρομή από τον "Daniel"
8 February 2025
Κλειστό το μετρό στο Πανεπιστήμιο με εντολή ΕΛ.ΑΣ.
8 February 2025

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη δράστης ληστείας σε βενζινάδικο

Συνελήφθη ο δράστης ληστείας σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον έναν από τους δύο δράστες λίγες ώρες μετά τη ληστεία στην περιοχή της Σταυρούπολης και στο πλαίσιο της έρευνας ταυτοποίησαν τα στοιχεία και του δεύτερου εμπλεκόμενου ατόμου, το οποίο αναζητείται.

Οι δύο άντρες, κινούμενοι με επιβατικό αυτοκίνητο με κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας, μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και αφού ανεφοδίασαν με καύσιμα το όχημα, χωρίς να καταβάλουν το αντίτιμο, με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από τον υπάλληλο του καταστήματος το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Αναζητείται ο συνεργός

Μετά από αναζήτηση, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Παύλου Μελά εντόπισαν και συνέλαβαν τον 31χρονο αλλοδαπό και διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και του 26χρονου ομοεθνή συνεργού του.

Ο συλληφθείς έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές, για διάφορα αδικήματα, όπως ληστείες και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: