Επιστολή Θ. Στάθη σε Κ. Καραμανλή για έναρξη των μεγάλων έργων αποκατάστασης του «Ιανού» και παράλληλες παρεμβάσεις στο Δήμο Μουζακίου
26 November 2021
Γυναίκα διεκδικεί εκατομμύρια από τον γιατρό της μητέρας της, επειδή γεννήθηκε
27 November 2021

Θρίλερ με τον θάνατο της Φωτεινής: “Την κούρεψαν και την πλάκωσαν στο ξύλο”

Μετά τις εξελίξεις που έφερε στο φως η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η μία μαρτυρία διαδέχεται την άλλη για κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος της 23χρονης Φωτεινής.Μια νέα σοκαριστική μαρτυρία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τον θάνατο της 23χρονης Φωτεινής, η οποία έμεινε για ένα μήνα στα αζήτητα του νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ».

Μία γυναίκα που είχε συναντήσει την αδικοχαμένη μητέρα να ζητιανεύει σε κακόφημο δρόμο του κέντρου της Αθήνας, ανέφερε πως η Φαίη, όπως την φώναζαν, ήθελε να ξεφύγει από τα όσα περνούσε.

«Ήταν παγιδευμένη. Πάντα είχε πίσω της αυτή την κοπέλα που λένε. Μου έχει μεταφερθεί ένα σοκαριστικό περιστατικό που έζησε και το ένα από τα παιδάκια της. Αυτή η… κυρία που έμενε στο ίδιο σπίτι με τη Φωτεινή, πατούσε την κοιλιά της όσο ήταν έγκυος, μπροστά στα μάτια του παιδιού της» ανέφερε σοκαρισμένη.

Η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας πληροφορήθηκε από το «Τούνελ» τη σοκαριστική και τραγική εξέλιξη. Η ίδια δεν μπορούσε να το πιστέψει, καθώς ήλπιζε πως θα βρισκόταν ζωντανή.

Η 23χρονη μητέρα βρέθηκε νεκρή στην οδό Τύχης, την ημέρα της εξαφάνισής της, λίγα τετράγωνα μακριά από το σπίτι της.

Το ΕΚΑΒ τη διακόμισε στο «ΕΛΠΙΣ», όπου και παρέμεινε έναν ολόκληρο μήνα! Η τελευταία πράξη της τραγωδίας γράφτηκε στο κοιμητήριο Ζωγράφου, εκεί όπου με εντολή εισαγγελέα, ετάφη στα αζήτητα ως αγνώστων στοιχείων, παρότι ήταν δηλωμένη ως αγνοούμενη.

in.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: