Κορονοϊός: 170 κρούσματα σε 24 ώρες – Κανένας θάνατος
24 August 2020
Ασθενής με κορωνοϊό : «Είναι τρομερό να σου στερείται το οξυγόνο»
24 August 2020

Θρίλερ στο Αντίρριο με 4χρονη που παρασύρθηκε στα ανοιχτά

Τα ισχυρά ρεύματα στον Πατραϊκό, παρέσυραν το φουσκωτό παιχνίδι πάνω στο οποίο ήταν γαντζωμένο ένα 4χρονο κοριτσάκι.

«Την ώρα που προσέγγιζα στον λιμένα του Αντιρρίου, ενημερώθηκα από το λιμεναρχείο ότι ένα παιδάκι με ένα φουσκωτό παιχνίδι είχε παρασυρθεί από τα ρεύματα. Το εντόπισα και έφυγα κατευθείαν και πήγα να κάνω την περισυλλογή», είπε στο MEGA ο Γρηγόρης Καρνέσης, καπετάνιος του ferry boat «Σαλαμινομάχος».

Άνδρες του πληρώματος κατέβασαν άμεσα την μπουκαπόρτα, με τα ρεύματα να οδηγούν το παιδί ολοένα και πιο κοντά τους. Στάθηκαν στην άκρη, ως την στιγμή που κατάφεραν να τραβήξουν το φουσκωτό στο μέρος τους και ένα μέλος του πληρώματος να αρπάξει στα χέρια του το κατατρομαγμένο κοριτσάκι.

«Ήταν σε κατάσταση σοκ. Ήταν γαντζωμένο καλά πάνω σε αυτό το φουσκωτάκι και δεν κουνιόταν, είχε μαρμαρώσει. Όταν είδε και ζυγώναμε, στρίγκλισε» πρόσθεσε ο κ. Καρνέσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μικρή έκανε μπάνιο με τους γονείς της σε παραλία δίπλα από το λιμάνι στο Αντίρριο, όταν ξαφνικά, άρχισε να απομακρύνεται στα βαθιά.

Λίγα λεπτά μετά την διάσωσή του παιδιού, το πλοίο έδεσε στο Αντίρριο. Οι γονείς έτρεξαν να την κρατήσουν ξανά στην αγκαλιά τους. Έχασαν τη γη κάτω απ’ τα πόδια τους όταν είδαν το παιδί τους να παρασύρεται, δίχως να μπορούν να το βοηθήσουν.

«Είχε γίνει ένα με τον μονόκερο»

Μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Γρηγόρης Καρνέσης, ο καπετάνιος του ferry boat «Σαλαμινομάχος» που έσωσε το κοριτσάκι, ανέφερε ότι έκανε ό,τι έπρεπε προκειμένου να διασώσει την 4χρονη.

«Είχε γαντζωθεί στο φουσκωτό, είχε γίνει ένα με τον μονόκερο, δεν διακρινόταν καν» ανέφερε και πρόσθεσε ότι το παιδί βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, «είχε γίνει στήλη άλατος, είχε χάσει την επαφή με το περιβάλλον».

Σε παρόμοια κατάσταση βρισκόταν και η μητέρα του παιδιού, η οποία κλήθηκε να το παραλάβει.

«Το σοκ ήταν μεγάλο και για τους δυο» κατέληξε.

Πηγή : in.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: