Κορωνοϊός: Πώς θα είναι η ζωή από το φθινόπωρο (με αναστολές εργασίας και μέτρα για εστίαση και ψυχαγωγία)
11 August 2021
Το σούπερ φρούτο που ανακουφίζει το έντερο και ρίχνει την πίεση
11 August 2021

Θ. Σκάρλος: Δεν αρχίζει η λειτουργία των Λουτρών Σμοκόβου λόγω της κάκιστης οικονομικής κατάστασής τους

Την αποκάλυψη ότι η επιχείρηση των Λουτρών Σμοκόβου δεν μπορεί να ξεκινήσει τη λειτουργία της επειδή η οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται είναι «κάκιστη», έκανε το απόγευμα της Τρίτης (10.8) στο Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων ο Δήμαρχος κ. Θάνος Σκάρλος.

Ειδικότερα, απαντώντας σε ερώτηση του δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας κ. Β. Φαλούτσου – ο οποίος καυτηρίασε το γεγονός ότι τα Λουτρά μεσούσης της φετινής λουτρικής περιόδου παραμένουν κλειστά και δεν έχει επιλυθεί ακόμη η σημαντική εκκρεμότητα της συγκρότησης προεδρείου στο Διοικητικό Συμβούλιο – ο Δήμαρχος τόνισε πως δεν είναι αυτός ο βασικός λόγος μη λειτουργίας τους… Όπως είπε, «τα οικονομικά προβλήματα είναι πάρα πολλά  και καταβάλλουμε ως Δημοτική αρχή υπεράνθρωπες προσπάθειες να τα λειτουργήσουμε μέχρι 25 Αυγούστου το αργότερο».

Αυτή τη στιγμή πρόσθεσε, χρειάζονται περίπου 50.000 ευρώ μόνο για την εκκίνηση και η επιχείρηση δεν μπορεί να δανειστεί, ενώ το ταμείο είναι μηδενικό.

Ο κ. Σκάρλος υπογράμμισε τη δρομολόγηση των διαδικασιών συγκρότησης του Διοικητικού Συμβουλίου και του προεδρείου από τη Δημοτική αρχή, αλλά προέκυψε η παραίτηση της κ. Δεδηλιάρη, όπως είπε. «Αγωνιζόμαστε όμως για την έναρξη της λειτουργίας των Λουτρών Σμοκόβου σε σύντομο χρόνο» κατέληξε.

karditsalive.net

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: