Πρεσβυωπία: Μεγάλες ελπίδες από κολλύριο που εγκρίθηκε στις ΗΠΑ – Άμεσα αποτελέσματα, χωρίς παρενέργειες
12 December 2021
Αρχίζουν την Τετάρτη οι μουσικές εκδηλώσεις του Δήμου Καρδίτσας για την εορταστική περίοδο
13 December 2021

Ιδέες για χριστουγεννιάτικα βάζα

Σίγουρα τώρα είναι η περίοδος που ετοιμάζεις το σπίτι σου για τα Χριστούγεννα. Αν δεν έχεις ήδη βγάλει το δέντρο σου για στόλισμα, μη χάνεις άλλο χρόνο. Εκτός, όμως, από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, μπορείς να εντάξεις τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και σε άλλα μέρη του σπιτιού. Μία ωραία και δημιουργική πρόταση είναι τα βάζα σου. Τα χριστουγεννιάτικα βάζα θα αναβαθμίσουν κατευθείαν τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι σου.

Πώς να διακοσμήσεις τα βάζα σου για τα Χριστούγεννα!

Χριστουγεννιάτικα βάζα με μπάλες και φωτάκια

βάζα με μπάλες και λαμπάκια

Η πιο απλή πρόταση για ένα άκρως χριστουγεννιάτικο βάζο είναι να προσθέσεις χριστουγεννιάτικες μπάλες και λαμπάκια μέσα. Επίλεξε ένα καθαρό γυάλινο βάζο και γέμισέ το με τις μπάλες που προτιμάς. Αν χρησιμοποιήσεις και φωτάκια, τότε σίγουρα θα το κάνεις πιο εντυπωσιακό.

Βάζα με φύλλα ελάτης

βάζο με φύλλα ελάτης

Τι πιο χριστουγεννιάτικο από κάποια φύλλα ελάτης για το βάζο σου; Μπορείς να επιλέξεις ένα κόκκινο βάζο και να το στολίσεις με κάποια φύλλα, κουκουνάρια, μπάλες και κεριά. Αν έχεις χώρο στο βάζο σου, μη διστάσεις να προσθέσεις και μικρά διακοσμητικά στοιχεία. Ένας μικρός Άη Βασίλης, ένας τάρανδος, αστεράκια μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Βάζα με αλεξανδρινό

χριστουγεννιάτικα βάζα με αλεξανδρινό

Ε από τα βάζα σου δε θα μπορούσε να λείπει και το χριστουγεννιάτικο φυτό Αλεξανδρινό ή Ποϊνσέτια. Ωστόσο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ψηλό βάζο και να προσθέσεις μέσα περισσότερα στοιχεία. Μικρές χριστουγεννιάτικες μπάλες, κουκουνάρια και μια γιρλάντα από κόκκινες χάντρες. Αυτά μπορούν να σταθούν κάτω από το Αλεξανδρινό σου.

Χριστουγεννιάτικα βάζα με κλαδιά

χριστουγεννιάτικα βάζα με κλαδιά
βάζα με κλαδιά

Μία ακόμα όμορφη και απλή πρόταση για το χριστουγεννιάτικο βάζο σου είναι κάποια κλαδιά. Υπάρχουν πολλές ιδέες για το πώς να ενσωματώσεις τα κλαδιά στη διακόσμηση των βάζων σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κλαδιά, από τα οποία θα κρεμάσεις διάφορα στολίδια. Επίσης, μπορείς να επιλέξεις φωτιζόμενα με LED φωτάκια κλαδιά για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Βάζα με μούρα

χριστουγεννιάτικα βάζα με μούρα

Άλλη μία χριστουγεννιάτικη ιδέα για διακόσμηση βάζων είναι τα μούρα. Πρόκειται για ένα στοιχείο που παραπέμπει σε Χριστούγεννα και μπορεί εύκολα να ενταχθεί στα βάζα. Διάλεξε ένα γυάλινο βάζο και στόλισέ το με τα κλαδιά μούρων. Ακόμα, έχεις τη δυνατότητα να προσθέσεις και άλλα κλαδιά μαζί με τα μούρα, για να κάνεις το βάζο σου πιο πλούσιο.

Χριστουγεννιάτικα βάζα με κεριά που επιπλέουν

χριστουγεννιάτικα βάζα με επιπλέοντα κεριά

Μία εντυπωσιακή ιδέα για εσένα που θέλεις κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό είναι τα βάζα με τα επιπλέοντα κεριά. Προτίμησε μακριά κυλινδρικά βάζα, γέμισέ τα με νερό και διάφορα κλαδιά ή άλλα στοιχεία στο κάτω μέρος και ένα κερί πάνω. Είναι σίγουρα ένα διακοσμητικό στοιχείο που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Βάζα με ζαχαρωτά

βάζα με ζαχαρωτά

Αν θέλεις μια παιχνιδιάρικη ιδέα για χριστουγεννιάτικο βάζο, αυτή είναι. Πάρε τα κλασικά χριστουγεννιάτικα γλειφιτζούρια-μπαστούνια, τοποθέτησέ τα περιμετρικά του βάζου και μέσα γέμισέ το με ό,τι θέλεις. Λουλούδια, φύλλα, κλαδιά και ό,τι άλλο σου αρέσει.

Χριστουγεννιάτικα βάζα με κουκουνάρια

βάζα με κουκουνάρια

Κάτι ακόμα που μπορείς να βάλεις μέσα στα βάζα σου είναι τα κουκουνάρια. Μπορείς να συμπληρώσεις τα κενά με λαμπάκια, μικρές μπάλες, χάντρες και άλλα στολίδια.

Βάζα-χριστουγεννιάτικο χωριό

βάζα χριστουγεννιάτικο χωριό

Τέλος, μία όμορφη και δημιουργική πρόταση για βάζα είναι να δημιουργήσετε μικρά χωριά μέσα τους. Χρησιμοποίησε ό,τι υλικό θέλεις ως χιόνι (π.χ. φελιζόλ) και βάλε μικρές φιγούρες μέσα. Χιονισμένα δέντρα, σπιτάκια, τάρανδοι και Άη Βασίληδες είναι ό,τι πρέπει για τα βάζα σου.

Αυτές ήταν μερικές ιδέες για να στολίσεις τα βάζα σου για τα Χριστούγεννα με όμορφο, αλλά εντυπωσιακό τρόπο.

exypnes-idees.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: