Πρόβα τζενεράλε για το «ChatGPT» του Ελον Μασκ
5 November 2023
Αρτέτα: Είναι ντροπή αυτό που έγινε με την Νιούκαστλ
5 November 2023

Ισραηλινοί διαδήλωσαν έξω από την οικία του Νετανιάχου ζητώντας την παραίτησή του

Εκατοντάδες άνθρωποι συμμετείχαν σε διαδήλωση έξω από την κατοικία του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, στην Ιερουσαλήμ, ζητώντας την παραίτησή του, όπως μεταδίδει η εφημερίδα The Times of Israel.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η αστυνομία συγκρούστηκε με διαδηλωτές στη διάρκεια της χθεσινοβραδινής διαδήλωσης και συνέλαβε τρεις ανθρώπους. Όπως ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία, οι διαδηλωτές προσπάθησαν να σπάσουν τον κλοιό ασφαλείας γύρω από το σπίτι του πρωθυπουργού.

Οι διαδηλωτές απαίτησαν από τον Νετανιάχου να εγκρίνει συμφωνία ανταλλαγής για τους ομήρους που κρατούνται στη Λωρίδα της Γάζας, κατηγορώντας τον ότι είναι υπεύθυνος για τις αποτυχίες που οδήγησαν στη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου από τους μαχητές της Χαμάς.

Διαδηλώσεις κατά του Νετανιάχου διοργανώθηκαν και αλλού. Στο κέντρο του Τελ Αβίβ, χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία των Ομήρων, όπως είναι πλέον γνωστό το συγκεκριμένο σημείο, για να εκφράσουν τη στήριξή τους στις οικογένειες των 240 και πλέον ομήρων που συνελήφθησαν από τη Χαμάς.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: