Υπ. Άμυνας Ουκρανίας: Μείγμα ψευδών και αληθινών πληροφοριών στις διαρροές του Πενταγώνου
12 April 2023
Νέα έργα εκσυγχρονισμού κτιριακών υποδομών 43 εκατ. ευρώ αλλάζουν τον  υγειονομικό χάρτη στη Θεσσαλία –  Σε τροχιά υλοποίησης  η συνδετήρια πτέρυγα του ΓΝΛ- 1.292  προσλήψεις σε Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας την τελευταία τριετία στη Θεσσαλία
12 April 2023

Ιωάννινα: Πέντε στη φυλακή για το οπαδικό επεισόδιο

Προφυλακίστηκαν με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα οι πέντε από τους έξι συλληφθέντες για την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων την περασμένη Παρασκευή στα Ιωαννίνων.

Τη Μεγάλη Τετάρτη στον ανακριτή μεταφέρθηκαν για να απολογηθούν και δύο από τους τρεις οπαδούς, που είχαν αρχικά ταυτοποιηθεί και διέφευγαν της σύλληψης. Όμως, μετά την έκδοση εντάλματος οι δύο συνελήφθησαν. Κατά την προσαγωγή τους στην εισαγγελέα, ο ένας ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι στον ανακριτή. Όλοι κατηγορούνται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο συνήγορος δύο εκ των κατηγορουμένων, οι οποίοι είναι αδέλφια, σε δηλώσεις του σημείωσε πως η προφυλάκιση είναι δικαιολογημένη βάσει των στοιχείων και του υλικού που υπάρχουν μέχρι τώρα και ευχήθηκε σύντομη ανάρρωση στον σοβαρά τραυματία που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Ο συνήγορος των υπολοίπων ανέφερε πως κατά την ακροαματική διαδικασία θα αποδειχθούν οι πραγματικές συνθήκες των γεγονότων και ευχήθηκε περαστικά στον τραυματία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: