Γνωστοποιήθηκε στην Ολομέλεια η επανένταξη των διαγραφέντων «Σπαρτιατών»
7 September 2023
Παράγωγα: Το πλησίασμα της εβδομάδας εκπνοής εν μέσω πτώσης ενεργοποίησε τους traders
7 September 2023

Κάλεσμα του Δήμου Καρδίτσας για εθελοντική βοήθεια

Κάλεσμα σε όποιον μπορεί να συνεισφέρει εθελοντικά σε όποιο πεδίο μπορεί στην μεγάλη επιχείρηση υποδοχής και φιλοξενίας κατοίκων του Δήμου Παλαμά που απεγκλωβίζονται με ελικόπτερα και μεταφέρονται στην Καρδίτσα απευθύνει ο Δήμος Καρδίτσας.

Σε ανάρτησή του στην σελίδα του ο Δήμος Καρδίτσας αναφέρει:

«Με κάθε τρόπο ο Δήμος Καρδίτσας στέκεται δίπλα στους συμπολίτες μας του Δήμου Παλαμά που δοκιμάζονται αυτές τις ώρες. Μας ζητήθηκε να φιλοξενήσουμε τους συνανθρώπους μας που απομακρύνονται με ελικόπτερα από τις στέγες των πλημμυρισμένων οικισμών. Είναι οικογένειες με μικρά παιδιά που τους μεταφέρουν τα ελικόπτερα στην πόλη μας. Τους φιλοξενούμε όλους προσπαθώντας να έχουν άριστη φιλοξενία καθώς αυτή την ώρα χρειάζονται τη βοήθεια μας. Ωστόσο επειδή επιχειρούμε σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα, είναι χρήσιμο όποιος μπορεί να προσφέρει εθελοντικά σε όποιο πεδίο μπορεί.  Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει στην όλη επιχείρηση ας επικοινωνεί με τον αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Σβερώνη στο 6973746572»

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: