Βόλος: «Προσπάθησε να με βιάσει το αφεντικό μου» – Τι καταγγέλλει 22χρονη
4 February 2022
Γυναίκα «αράχνη» η πρώην σύντροφος πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή – Οι παγίδες σε παντρεμένους
4 February 2022

Κάλυμνος: Καταγγελία φρίκης από 13χρονο κορίτσι – «Ασελγούσε πάνω μου και η μαμά γνώριζε τα πάντα»

Ανάστατη η Κάλυμνος μετά τις καταγγελίες 13χρονης μαθήτριας για τον πατριό της. Το παιδί πήγε μόνο του σε αστυνομικό τμήμα και έβγαλε από μέσα του, όλα όσα το βασάνιζαν…

Η Κάλυμνος περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης για να μάθει τι πραγματικά συνέβη στο σπίτι της 13χρονης. Το παιδί περιγράφει σημεία και τέρατα με δράστη τον πατριό της, που όπως ισχυρίζεται είχε την πλήρη κάλυψη της μητέρας της. Επί τρία χρόνια όπως λέει η μαθήτρια, ο 38χρονος ασελγούσε πάνω της, μέσα στο σπίτι που έμαναν. Οι κατηγορούμενοι, μάνα και πατριός, αρνούνται τα πάντα και δίνουν τη δική τους εκδοχή για τα λόγια της μικρής.

Σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου του Εφετείου Δωδεκανήσου κατηγορούμενος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο (αποπλάνηση ανηλίκου) που συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη κατ’ εξακολούθηση και για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω, ένας 38χρονος Αιγύπτιος, που φέρεται να ασέλγησε στο άγουρο κορμί της 13χρονης κόρης της Ελληνίδας συντρόφου του.

Η τελευταία κατηγορείται μάλιστα για συνέργεια στις πράξεις αυτές. Το ιστορικό της υπόθεσης φέρεται να έχει ως εξής:
Στις 29 Απριλίου 2021 η ανήλικη εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Α.Τ. Καλυμνίων και κατήγγειλε, παρουσία παιδοψυχολόγου, ότι ο σύντροφος της μητέρας της ασελγούσε περίπου επί τριετία σε βάρος της και ότι η μητέρα της γνώριζε τα πάντα και δεν τον εμπόδιζε!

Οι γονείς της ανήλικης ήρθαν σε διάσταση το 2019 ενώ η μητέρα της, είχε συνάψει δεσμό με τον κατηγορούμενο. Η ανήλικη διέμενε από τον Απρίλιο του έτους 2019 μαζί με τη μητέρα της, τα δύο αδέλφια της και το νέο της σύντροφο. Ο πατέρας της συγκατοικούσε με τη νέα του σύντροφο σε άλλο σπίτι και έλειπε για μεγάλα χρονικά διαστήματα επειδή ήταν ναυτικός.about:blank

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, η ανήλικη εξετάστηκε από γυναικολόγο και διαπιστώθηκε ότι ο παρθενικός της υμένας είχε διαρρηχθεί. Αμφότεροι οι κατηγορούμενοι αποδίδουν την έγκληση της ανήλικης στην επίμονη άρνησή τους να δεχθούν την ερωτική σχέση της με έναν 19χρονο και στο ό,τι ήθελε να παραμένει συχνά εκτός σπιτιού με παρέες που δεν ενέκριναν.

newsit.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: