“Παντρεύτηκε μία γυναίκα με 3 παιδιά και τα αγάπησε σαν δικά του”: Η εξομολόγηση μίας νύφης για τον πεθερό της
15 March 2022
Ανάγκη για άμεσες εκταφές στο Δημοτικό Κοιμητήριο Καρδίτσας
16 March 2022

Καθημερινή σειρά με θρησκευτικό θέμα

Το δίλημμα ανάμεσα σε έναν μεγάλο έρωτα και μια ζωή αφιερωμένη στα θεία θα φέρει σε πρώτο πλάνο η νέα καθημερινή σειρά «Μαύρο ρόδο», που βρίσκεται σε αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης για την προσεχή σεζόν.

Πρόκειται για τη νέα πρόταση μυθοπλασίας της εταιρείας JK Productions, που υπογράφει τις «Άγριες Μέλισσες» και τον «Σασμό». Μετά την επιτυχία του «Αγίου Παΐσιου» στο Mega, που βγάζει πιο δυναμικά στο προσκήνιο σενάρια με θρησκευτικό πρόσημο, έρχεται άλλη μια σειρά με θεματολογία που… αγγίζει δρόμους πίστης και κατάνυξης. Θυμίζοντας το «Άγγιγμα ψυχής» αλλά στο… αντίστροφο, η νέα σειρά αφηγείται την ιστορία μιας καλόγριας, της αδελφής Ελισάβετ, που επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνά μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο της Θεού που ακολούθησε πριν από πολλά χρόνια.

Το «Μαύρο ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη, ενώ η τηλεοπτική μεταφορά του θα γίνει με προδιαγραφές καθημερινής μετάδοσης στην prime time. Το κάστινγκ και η στελέχωση της ομάδας συντελεστών έχουν ξεκινήσει, ενώ άρχισαν και οι επαφές της εταιρείας παραγωγής του Γιάννη Καραγιάννη με τα κανάλια.

enikos

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: