Έρευνα για δεκάδες ψεύτικους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Παλαμά
4 September 2021
Συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από μπαρ στο Περιστέρι για τα… μάτια μιας γυναίκας
5 September 2021

Καιρός: Σε ποιες περιοχές αναμένεται ραγδαία επιδείνωση – Κίνδυνος για πλημμύρες [Χάρτες]

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με σφοδρές βροχοπτώσεις, χαλάζι, ισχυρούς ανέμους και καταιγίδες προβλέπει το Meteo,gr

Bροχερός καιρός με καταιγίδες, χαλάζι και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με το Meteo.

Το καλοκαιρινό σκηνικό δίνει με ταχύτητα τη θέση του στο φθινόπωρο, με τη ραγδαία επιδείνωση τ0υ καιρού να γίνεται αισθητή σε πολλές περιοχές της ηπειρωτικης και νησιωτικής Ελλάδας. Κύρια χαρακτηριστικά της, σύμφωνα με το meteo.gr οι σφοδρές βροχοπτώσεις και κατά τόπους καταιγίδες, χαλαζόπτωση, ισχυρούς ανέμους και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Συγκεκριμένα σημαντική μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός την Κυριακή 05/09, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Καιρός: Σε ποιες περιοχές αναμένεται ραγδαία επιδείνωση - Κίνδυνος για πλημμύρες [Χάρτες]

Πιο αναλυτικά, τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται από τις πρώτες ώρες της Κυριακής 05/09 στο Ιόνιο και στα ορεινά της Κεντροδυτικής Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Πελοποννήσου. Τα φαινόμενα έως το μεσημέρι θα επεκταθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά πλην της Θράκης και θα ενισχυθούν, ενώ υπάρχει και πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων. Στους χάρτες που ακολουθούν παρουσιάζεται ενδεικτικά ο υετός που αναμένεται το μεσημέρι (12:00-15:00) και το απόγευμα (15:00-18:00) της Κυριακής 05/09.

ΜΕΤΕΟ 2 ΧΑΡΤΗΣ

Τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν εξασθένηση κατά της διάρκεια της νύχτας της Κυριακής 05/09 προς Δευτέρα 06/09.

Μαρουσάκης: Κίνδυνος για πλημμύρες σε πολλές περιοχές της χώρας την Κυριακή

Τον “κώδωνα του κινδύνου” έκρουσε στην Πολιτική Προστασία και την πυροσβεστική ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, προειδοποιώντας για έντονα πλημμυρικά φαινόμενα την Κυριακή.

Οι περιοχές που αναμένεται να πληγούν, σύμφωνα με την πρόγνωση του κ. Μαρουσάκη είναι κύριως τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Μακεδονία, η Θεσσαλία, η δυτική – κεντρική Στερεά, η Πελοπόννησος, το δυτικό – βορειοδυτικό Αιγαίο και πιθανόν η βόρεια – κεντρική Εύβοια – βορειοανατολική Στερεά.

Πηγή: meteo.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: