«Βροχή» ακυρώσεων εμβολιασμών της AstraZeneca –Self test επικίνδυνη η διαδικασία από rapid σε self
9 April 2021
Ο έρως χρόνια δεν κοιτά: 5 λόγοι που μας αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες!
9 April 2021

Και ο Ανδρέας Αδαμόπουλος με το Πράσινο Κίνημα

Συνεχίζοντας το μπαράζ των ανακοινώσεων, των προσώπων που συστρατεύονται με το Πράσινο Κίνημα, σήμερα το κόμμα μας, βρίσκεται στην πραγματικά ευχάριστη θέση να δώσει στη δημοσιότητα, την ένταξη στο κόμμα, του έμπειρου και επιτυχημένου δημοσιογράφου Ανδρέα Αδαμόπουλου.
Ο κ. Ανδρέας Αδαμόπουλος δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας και είναι γνωστός τόσο για την επαγγελματική αρτιότητα του, όσο και την κοινωνική ευσυνειδησία του. Συμμετέχει στα κοινά και είναι ενεργός πολίτης εδώ και πολλά χρόνια με έντονη κοινωνική δράση. Στο Πράσινο Κίνημα, αναλαμβάνει Οργανωτικός Υπεύθυνος Δυτικής Ελλάδας, ενώ παράλληλα θα συμμετέχει στην Επιτροπή Επικοινωνίας, συνδιαμορφώνοντας την επικοινωνιακή μας πολιτική. Φυσικά, όταν προκηρυχθούν εθνικές εκλογές θα είναι υποψήφιος στην Αχαία.

Α. Αδαμόπουλος: “Όσοι αγωνιούν για το αύριο συστρατεύονται με το Πράσινο Κίνημα”
Ο κ. Ανδρέας Αδαμόπουλος δήλωσε για την ένταξή του στο Πράσινο Κίνημα: “Έφτασε η ώρα για όσους πραγματικά αγωνιούν, για την μορφή που θα έχει ο κόσμος, τον οποίο θα κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές, να συστρατευθούν με το «Πράσινο Κίνημα».
Η κλιματική αλλαγή, τα κοινά αγαθά, και η κοινωνική δικαιοσύνη, μας αφορούν όλους, και συνεπώς συνειδητά και συντεταγμένα, πρέπει να αγωνιστούμε πέρα και πάνω από συστημικές αντιλήψεις και πρακτικές, για να προωθήσουμε τις θέσεις και τις πολιτικές εκείνες, που θα ανοίξουν ένα παράθυρο στο μέλλον, για τα παιδιά μας.
Ένα νέο μοντέλο οικονομίας που θα περιλαμβάνει δείκτες ευημερίας των πολιτών. Μια νέα επενδυτική στρατηγική που θα ενισχύει ουσιαστικά το «Πράσινο Επιχειρείν» και την παραγωγή προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον με υψηλή συνεισφορά εργασίας. Η εφαρμογή μιας νέας μορφής βιώσιμης κινητικότητας που θα αναβαθμίσει συνολικά την ποιότητα διαβίωσης στα αστικά κέντρα.
Ο επαναπροσδιορισμός των αρχών και των κανόνων της πολιτικής προστασίας, με στόχο από την μια πλευρά την αποτελεσματική περιφρούρηση της ζωής και της περιουσίας των πολιτών και από την άλλη την προετοιμασία της χώρας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, δεν είναι πλέον θεωρητικές αναζητήσεις αλλά επιτακτικές ανάγκες.”

Κ. Καλογράνης: “Μαζί για τους αγώνες που έρχονται”
Από την πλευρά του ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης, καλωσόρισε τον κ. Αδαμόπουλο τονίζοντας: “Ως Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος, καλωσορίζω τον κ. Ανδρέα Αδαμόπουλο στην μεγάλη πολιτική οικογένεια του Πράσινου Κινήματος. Όπως και ο ίδιος έχει διαπιστώσει οι αρχές που πρεσβεύουμε συμπίπτουν με τις δικές του. Η εμπειρία του και η ποιότητα του, έχει να προσφέρει πολλά στους αγώνες που δίνουμε σε όλα τα επίπεδα. Ανδρέα, καλώς όρισες…”

Σύντομο Βιογραφικό:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΠΑΤΡΑ
ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ:
1981 – 1991: Εφημερίδα ΗΜΕΡΑ των Πατρών.
1983 – 2013: Στέλεχος ΕΡΤ Πάτρας.
1990 – 2000: Συνεργάτης σε θέματα Τύπου στο Επιμελητήριο Αχαΐας, στο Κέντρο Στήριξης Επιχειρήσεων και σε άλλους Τοπικούς Φορείς.
1993 – 2003: Στέλεχος της εταιρείας BUSINESS LINE, με αντικείμενο τις επαγγελματικές εκδόσεις και την διοργάνωση εκδηλώσεων.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ:
2017 – 2021: Α’ Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.
2018 – 2021: Πρόεδρος Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών.

Το Πράσινο Κίνημα συνεχίζει να δυναμώνει με σημαντικές προσωπικότητες από όλη την Ελλάδα και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν κι άλλες αντίστοιχες ανακοινώσεις, καθώς το μήνυμα του ακούγεται κάθε μέρα και πιο δυνατά.

Go Green με το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ
Παίρνουμε Θέση—Η Πολιτική στην Πράξη

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: