Με την αντιπολεμική παράσταση «Der Wij / Βίι» ανοίγει η Πειραιώς 260
6 May 2023
Α. Τσίπρας από Γρεβενά: Η στρατηγική της κυβέρνησης είναι «να κερδοσκοπήσει με την περιουσία της μεσαίας τάξης»
6 May 2023

Και πάλι χωρίς νερό Κρανιά, Μαγούλα και Παλαιοχώρι – Για άλλη μια φορά έσπασε ο αγωγός

Στο ίδιο έργο θεατές, με τίτλο «χωρίς σταγόνα νερό», βρίσκονται για άλλη μία φορά οι κάτοικοι των Τοπικών Κοινοτήτων Κρανιάς, Μαγούλας και Παλαιοχωρίου.

Ο αγωγός του Συνδέσμου Ύδρευσης, περίπου στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου (6/5) έσπασε για πολλοστή φορά, στο ίδιο σημείο, λίγο έξω από την Κρανιά, περίπου 500 μέτρα από το υδραγωγείο, δημιουργώντας πρόβλημα στην ύδρευση και των τριών προαναφερόμενων οικισμών.

Το KarditsaLive.Net επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Κώστα Ζυγογιάννη, ο οποίος μας είπε πως είναι ακριβώς στο ίδιο σημείο που εντοπίζεται κάθε φορά το πρόβλημα. Πήγα εκεί, συνέχισε και η κατάσταση είναι δύσκολη. Έχει πλημμυρίσει η περιοχή και έχουν γίνει ζημιές και σε συγκεκριμένη καλλιέργεια, λόγω του σπασίματος.

Την δεδομένη χρονική στιγμή έχουμε κλείσει το νερό, συνέχισε, και πιστεύομε ότι περί τις 10:30 θα δοθεί η δυνατότητα να επέμβει μηχάνημα JCB, να σκάψει για να διαπιστώσουμε το μέγεθος και το είδος του προβλήματος, ώστε να παρέμβουμε στοχευμένα. Προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει κάποια εκτίμηση για τον χρόνο αποκατάστασης.

Απαντώντας σε ερώτημά μας για το που βρίσκονται οι διαδικασίες αντικατάστασης του προβληματικού τμήματος του αγωγού, ο κ. Ζυγογιάννης μας είπε ότι το έργο ανατέθηκε και ο εργολάβος ήταν έτοιμος να ξεκινήσει εργασίες. Αυτό που ανέμενε ήταν η βελτίωση του καιρού, ώστε να στεγνώσει το έδαφος.

Δυστυχώς, κατέληξε, μας πρόλαβε η νέα βλάβη, αλλά είναι δεδομένο πως όλα είναι έτοιμα και με την πρώτη ευκαιρία θα προχωρήσει στην αντικατάσταση των σωληνώσεων.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%B9-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%BD%CE%B5%CF%81%CF%8C-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%AC%2C-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%AD%CF%83%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CE%BF-%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CF%8C%CF%82

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: