Το Πράσινο Κίνημα για την Παγκόσμια Ημέρα για τον Αυτισμό: Να εξασφαλίσουμε ουσιαστική και ποιοτική εκπαίδευση
2 April 2021
Ο άνθρωπος που είναι τσιγκούνης στην τσέπη, είναι και στην ψυχή!
2 April 2021

Κανναβέλαιο: λαμπερά μαλλιά μέσα στο καλοκαίρι και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Θησαυρός πολύτιμων ιδιοτήτων. Κανναβέλαιο: λαμπερά μαλλιά μέσα στο καλοκαίρι και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Το καναββέλαιο, είναι πολύ καλή τροφή για την επιδερμίδα γιατί έχει υψηλά επίπεδα των βιταμινών Α, (γυρνάει τον χρόνο πίσω) C (δίνει λάμψη και ισχυρή πρόληψη) και Ε (λάμψη και τροφή) και το β-καροτένιο (εξαιρετική τροφή αναζωογόνησης και νεότητας με διάρκεια). Επίσης είναι πλούσιο  σε μέταλλα όπως φώσφορο,  κάλιο,  μαγνήσιο, θείο και ασβέστιο. Χρησιμοποιείται ευρέως σε καλλυντικά προϊόντα και σε φαρμακευτικά σκευάσματα ιατρικής χρήσης-. Επίσης ολοένα και περισσότερο, το χρησιμοποιούν, όσοι κάνουν δικά τους καλλυντικά. Οι ευεργετικές της ιδιότητες είναι γνωστές και αποδεδειγμένες από Πανεπιστημιακές έρευνες . Ένα πο τα πολύ ισχυρά χαρακτηριστικά του, που το καθιστούν αναντικατάστατο σαν έλαιο για την ομορφιά, είναι η περιεκτικότητα του σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (70-80%) . Παρόμοια σύσταση, δεν υπάρχει σε κανένα άλλο φυτό!

Και φυσικά ας μην το μπερδέψουμε με έλαιο που σε κάνει χαρούμενο! Δεν έχει καμία σχέση! Η ουσία ετραϋδροκανναβινόλη (ΤHC) είναι αυτή η χημική ένωση που σχετίζεται με την ψυχαγωγική χρήση της κάνναβης και προκαλεί «πολλές χαρές» σε όποιον κάνει χρήση της. Εδώ δε μιλάμε για τέτοιο προϊόν. Μιλάμε για κάτι 100% αγνό και εξαιρετικά θεραπευτικό έλαιο.  Πρόκειται για έλαιο σχεδόν αποστερημένο  (πολύ χαμηλή  περιεκτικότητα) σε THC (0,3%.) ενώ έχει νομιμοποιηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την παγκόσμια οικονομική αγορά και χρησιμοποιείται σε φάρμακα, χαρτιά, υφάσματα, με έναν εκπληκτικό τζίρο που ανέρχεται σε 100-200 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Η ιατρική το χρησιμοποιεί παγκοσμίως σε περιπτώσεις εκζέματος, ψωρίασης, ακμής, ρευματοειδούς αρθρίτιδας, οστεοπόρωσης και σε πολλές άλλες  ασθένειες από απλές έως και πάρα πολύ σοβαρές,

Η καλλυντική του δύναμη προσφέρει καταπολέμηση των φλεγμονών και των ρυτίδων. καταπολεμά την ακμή και συσφίγγει τους ανοικτούς πόρους του δέρματος, ρυθμίζει τη λιπαρότητα, ενώ  προσφέρει  στο δέρμα βαθιά αποτοξίνωση και το ενυδατώνει με ισορροπία. Καταπληκτικές είναι οι εφαρμογές του και στα μαλλιά, καθώς τους προσφέρει δύναμη, αντοχή και πραγματική λάμψη ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Εποχή, που προτιμάται ιδιαιτέρως από τις γυναίκες για την καλλυντική τους φροντίδα μετά την ταλαιπωρία της θάλασσας. Γεμίζει την τρίχα και της δίνει κοριτσίστικη χάρη. Όλα αυτά μαζί σε ένα έλαιο.

Ζωή Κυροπούλου, mystikaomorfias.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: