Ξεκινά το πρόγραμμα κουνουποκτονίας στη Μαγνησία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
8 May 2023
Μητσοτάκης από την Άρτα: «Ας ετοιμαστεί για μια ακόμη ήττα εντός έδρας, ο κ. Τσίπρας»
8 May 2023

Καρδίτσα: Έκλεισε την οδό Μπλατσούκα νταλίκα που ενεπλάκη σε τροχαίο με υλικές ζημιές (+Φώτο)

«Χαμένος στη μετάφραση» από τις οδηγίες που έπαιρνε από το GPS, όπως ανέφερε ο ίδιος στα στελέχη της Τροχαίας, ένας Βούλγαρος οδηγός νταλίκας με επικαθήμενο βρέθηκε κατά λάθος να κινείται στο κέντρο της Καρδίτσας και μάλιστα στην προσπάθεια του να ελιχθεί και να στρίψει για να «απελευθερωθεί» χτύπησε σταθμευμένο όχημα παρεμποδίζοντας για λίγη ώρα την κίνηση των άλλων οχημάτων.

Το …περίεργο τροχαίο που ευτυχώς είχε μόνο υλικές ζημιές σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (8/5) στη διασταύρωση των οδών Ανδρ. Παπανδρέου και Μπλατσούκα, όταν ο οδηγός της νταλίκας προσπάθησε να πάρει μια …ανοιχτή στροφή προς την οδό Μπλατσούκα αλλά στην προσπάθειά του να ελιχθεί το πίσω μέρος του επικαθήμενου προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα προκαλώντας υλικές ζημιές στην δεξιά πλευρά του.

.Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν να κλείσει για αρκετή ώρα η οδός Μπλατσούκα για τα αυτοκίνητα, καθώς ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημά του προκειμένου να δώσει τα στοιχεία του στην Τροχαία που έσπευσε στο σημείο του συμβάντος για τα διαδικαστικά και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Κ.Κ.

.

. 

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CE%B4%CF%8C-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%8D%CE%BA%CE%B1-%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%BA%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%80%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%B1%CE%AF%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B6%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%AD%CF%82-%CF%86%CF%8E%CF%84%CE%BF

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: